Tänään oli tapaaminen vanhoilla kotikulmillamme Porin Väinölässä. Paikalla saapuivat Vippe, Jukka & Rampe, Terhi, Jarkko, Vallu, Veeti & Viivi, Tuija, Jukka, Tintti & Taika, Max perheineen, Mia & Ami ja minä poikien kanssa. Kiva tapaaminen oli ja kaikki meni yllättävän hyvin (tämmöisellä urosmäärällä). Nuoremmat leikkivät hirveästi aukealla ja vanhemmatkin innostuivat välillä, mutta enemmänkin olivat rapsuteltavana (ainakin meitin Arttu ;) ). Lopuksi Terhi oli vielä järjestänyt makkaransyönti ja -koppikilpailun. Voittajiksi tulivat koppikisassa nuoremman oikeudella Veeti ja nopeussyöntikisan taisi voitta Tintti (olikos se 2,3 sek.). Koomisia tilanteita oli tässä kisassa. Meitin poikien saldot olivat: Arttu 3 koppia ja Eetu 2 koppia. Meidän poikien makkaroiden syönti taisi olla siinä 4 sekunnin paikkeilla. Mutta kaikki koirat olivat kuiteskin voittajia, kun jokainen sai yhtä paljon makkaroita. ;)

Oli siinä taas ohikulkevilla ihmisillä ihmettelemistä, kun tämmöinen määrä leoja oli yhdessä kasassa. Jotkut lenkkeilijät jäivät kyselemään ja toiset kyyläsivät kauempaa. Tuli siihen parkkikselle yksi mersumieskin seuraamaan meidän touhuja pitkäksi aikaa... Kummaa mitä nämä leot saavatkaan aikaan! ;)

Lopuksi menimme Virpin porukan kanssa Terhin luo kaffeelle. Tuli taas paljon pölötettyä ja suuret kiitokset Terhille hyvistä tarjottavista! Lämppärit olivat suussasulavia! =o)

Kuvia tuli pikkasen räpsittyä, mutta tietysti akku alkoi hiipumaan pakkasessa hyvin nopeasti. Minua alkoi vain naurattamaan jälkeenpäin, kun katselin kuvia, että Eetu oli melkein jokaisessa kuvassa vaikka ihan summanmutikalla niitä kuvia räpsein. Eetussa taitaa sittenkin olla tämmöistä piilolinssiluden vikaa... ;) Tässä syssyssä siis kaikki ottamani kuvat.

Ja niinkuin kuvista näkyy niin lääniä kirmailuun riitti!

354898.jpg

354899.jpg

Eetu...

354900.jpg

Eetu taas etualalla..

354901.jpg

Taas etualalla peppunsa kanssa.

354902.jpg

Eetu Mian edessä...

354903.jpg

Ja Eetu...

354904.jpg

Ja Eetu...

354905.jpg

354906.jpg

Eetu taka-alalla... Huh!

354907.jpg

Ja lopuksi... Tästä kuvasta ei nyt hyvin näy, mutta Terhin Viivi näytettävästi on suorittanut ajokortin ja istuskeli tyytyväisenä kuskin paikalla tassulla naputellen rattia, että koskas toi loppuporukka nyt oikeen tulee?? Pelkääjän paikalla kökötteli Veeti... ;)