Sain kaveriltani ohjeen kebabin valmistukseen. Ennakkoluulojen jälkeen päätin valmistaa sellaista eilen. JA HYVÄÄ TULI! NAM!

Tarvittavat ainekset:

400g naudan vähärasvaista jauhista

400g lammasjauhista (itse käytin meidän Prismassa myytävää karitsan jauhista)

30 g Aromat-suolaa

1/5 dl mustapippuri-rouhetta

Vaivaa jauhiksesta tanko uunin pellille (mulle tuli 2 tankoa), joiden halkaisija on n. 5cm. Sitten uuniin 100 asteeseen neljäksi tunniksi. Jos nostat lämpötilaa lyhentääksesi paistoaikaa, niin tuloksena on lihamureke... Eli en suosittele, jos kebabbia tekee mieli! ;)

Jos haluat tehdä isomman satsin, niin muista nostaa suhteessa mausteiden määrää! 

Maistuvia herkutteluhetkiä kaikille! =D