Sain kaveriltani ohjeen kebabin valmistukseen. Ennakkoluulojen jälkeen päätin valmistaa sellaista eilen. JA HYVÄÄ TULI! NAM!
Tarvittavat ainekset:
400g naudan vähärasvaista jauhista
400g lammasjauhista (itse käytin meidän Prismassa myytävää karitsan jauhista)
30 g Aromat-suolaa
1/5 dl mustapippuri-rouhetta
Vaivaa jauhiksesta tanko uunin pellille (mulle tuli 2 tankoa), joiden halkaisija on n. 5cm. Sitten uuniin 100 asteeseen neljäksi tunniksi. Jos nostat lämpötilaa lyhentääksesi paistoaikaa, niin tuloksena on lihamureke... Eli en suosittele, jos kebabbia tekee mieli! ;)
Jos haluat tehdä isomman satsin, niin muista nostaa suhteessa mausteiden määrää!
Maistuvia herkutteluhetkiä kaikille! =D
Kommentit