Lähiaikoina saanut kyllä todeta, että minä ja maanantai ei vaan sovita yhteen! Tällä kertaa asia liittyi meitin Eetuun. Parina päivänä olin huomannut, että verta oli tullut lattialle ja paikoista päätellen tajusin, että Eetusta ne on varmaan tullut. Eilen sitten tutkein herraa ja löysin takajalan karvoista verta muttei mitään vuotavaa paikkaa näkynyt missään. Ajattelin, että okei, se oli jotain pientä. Kaiken huipuksi Eetu ajaa karvaansa tällä hetkellä kaikkineen pois, että se tarvitsisi käydä kunnolla läpi kauttaaltaan. Tuloksena on varmasti täysin naku koira. Jonkin verran olen jo jaksanut nyppiä ja kaljuja länttejä on siellä täällä. No tänä aamusti taas näkyi veritippoja eteisessä. Lähdin poikien kanssa lenkille (olin muutenkin jo nukkunut pikkasen pommiin) ja ajattelin tarkastaa tilanteen, kun pääsen kotio. No ei tarvinnut kotiin asti päästä, kun lenkillä huomasin Eetun heilauttaessa häntää, että jotain punaista siellä vilkahti. No heti katsomaan ja järkytys oli suuri! eetun pallit olivat tosi turvonneet, ärtyneet ja tihkuivat verta. Poru siinä heti tuli ja mielessä ei liikkunut muuta kuin, että syöpä sen tarvii olla ja nyt menetän rakkaan Eetuni. Siinä sitten poruilta pääsin kotiin ja odottamaan, että pääsisi lähtemään lekuriin poru kurkussa. Lekuriin päästiin ja saatiin sieltä aika klo 14.15.

Eetu oli silti hyvillä mielin ja vaikutti ihan normilta, joten uskalsin lähteä töihin (töissä olikin tietty semmoinen tilanne, etten oikein olisi voinut poiskaan olla). Välillä sitten sitä tuli kolloteltua pitkin päivää töissä ja soiteltua tuttuja läpi. Mielessä kävi jo kaikki muistokirjoitukset yms. Eli päivä oli minulle henkisesti todella rankka.

Lekuriin päästiin ja tilanne tutkittiin. Diagnoosi: kivespussin tulehdus. Lääkäri tutki pallit ja irrotteli karvat kuivuneista verikohdista ja tunnusteli ne läpi. Eetu ei kauhean iloiselta näyttänyt, mutta tosi rauhallisesti antoi tutkia ja eikä edes yrittänyt pois! On kyllä todellakin perheen KILTEIN koira ja lääkäri sekä eläintenhoitaja ylistivät samaa! Nyt sitten Eetulla on Kefavet-kuuri päällä sekä lisäksi 5 päivää Rimadylia mahdolliseen kipuun. Ihan normaalisti Eetu on kyllä ollut, eikä näytä hirveesti vaivaantuneen isoista mollukoistaan. Kävely ainoastaan vähän hullunkurisen näköistä. Nyt sitten vain putsailua ja lääkitystä sekä Eetun harmiksi; sisällä oleskelua. :( Eetu vaan niin rakastaa olla pihalla. Mutta nyt ei auta herran muuta kuin kestää sisällä oloa.

Olo on vaan niin helpottunut ja onnellinen! Järkytys oli vain niin suuri, kun ajattelin, että nyt meidän Eetu-Evettiä viedään... Mutta toistaiseksi saan vielä pitää hyvin mielin tuon maailman kilteimmän ja hellimmän nallekarhun kotosalla! =D =D <3 <3 <3