PALJON ONNEA MEIDÄN EETU-EVETILLE 2 VUODEN JOHDOSTA!!! =D <3 <3 <3

Isot kiitokset menevät myös Tiinalle Galevala kenneliin! En lempeämpää ja kiltimpää koiraa ole omistanut! Eetu vie sydämeni joka päivä hellyyttävyydellään!

Sitten vähän surullisempaan asiaan... Eetu hommasi itselleen jo eilen synttärilahjansa meinaan kennelyskän todennäköisesti... Onneksi yskiminen ei ole ollut vielä kokonaisvaltaista ja Eetu toistaiseksi on voinut ihan kohtuullisen hyvin. Nyt vaan pelko painaa perseessä, että pian on koko lauma samaisessa taudissa... Kuulin tutun kautta, että luontaistuotekaupassa olisi jotain valmistetta, joka auttaa pahimpaan köhään. Tarvitseepa käydä siellä tänään. Mieli on kyllä todella apena, kun viime viikolla juuri lekurissa käytiin ja Artunkin hoito on meneillään ja nyt tämmöinen asia! Eniten tietysti pelkään Kingin ja Machon puolesta, että kuinka rajusti toi yskä iskee heihin. Täytyy nyt vain toivoa parasta.

Mutta joka tapauksessa synttärikuvia tulossa myöhemmin. Jääkaapissa odottaapi jo se HK blå... ;)

ONNEA vielä kerran MAINIOILLE!!! Ovat nämä niin nimensä veroisia koiria olleet! =D

Ja sitten illan muokkauksia... Poikien synttärikakku koostui maksaloorasta ja HK:n blööstä.

1022577.jpg

Eetun "kakku" vasemmalla. Huomaa Macho pöydän alla kurkkimassa... ;)

1022580.jpg

Koska sitä saa?!? No Macho oli sitä mieltä, että sitä saa vähän aikasempaa... Makkaranpala on kummasti hävinnyt kipasta ja hetki sitten emäntä juoksi pikkutirpan perässä, mutta turhaan... Ja eikä voinut edes sanoa, että ahneella on p**ka loppu! ;) Positiivista sekin, että Arttu kerrankin "hymyilee" kuvassa, kun yleensä on kameran edessä maansa myynyt... Sen verran olikin iloinen poika, että meinasi Eetun "kynttilän" varastaa, kun itse ahmi niin vauhdilla...

1022582.jpg

Tässä sitä syödään sulassa sovussa... Sekuntti kuvan oton jälkeen alkoi Artun suu hamuamaan vasemmalle päin...