Höh! Menimme tänään mätsäriin ja täti siinä Machon rokotteita syynätessä totesi, ettei koiralle ole tehostetta vai, johon tietysti jouduin vastaamaan kieltävästi. Eli emme sitten päässeet hulinaan mukaan. Plääh! Omasta mielestäni noi rokotus jutut ovat aivan peestä!! Itse olen kolmatta koiraa tässä pyörittämässä samallalailla kuin edellisiä. Joka puolella ollaan käyty vaikka rokotukset eivät ole olleet kunnossa ja ongelmia ei ole niistä koirille tullut. Ainoa paikka mihin en mene rokottamattoman koiran kanssa on koirapuisto. Mutta eipäs ne niissä muuten pahemmin käydäkään. Koira voi saada kuiteskin tartunnan ihan omasta lähiympäristöstäänkin, niin aivan sama mulle jos se mätsärissä pyörähtää. Sosiaalistuminen on kuiteskin Macholla juuri meneillään... Harmin paikka, mutte niin tyhmälle seuralle en sitten rahojani annakaan! Pöh!

Sitten toinen asia... Kaverini oli eilen Turusta meillä käymässä pitkästä aikaa, joka merkitsee meidän pojille riemua ja pitkää rapsuttelutuokiota. =) Siinä sitten, kun Maikku poikia rapsutteli, niin teki löydön Eetun päästä! Punkkipaholainen se siellä turpeana oli kiinni! YÖK!!! Siis mä en voi sietää mitään maailman ötököitä. No, onneksi Maikku oli ritari Rohkea ja nappasi siististi punkin irti ja minä kaapeista koluamaan Exspottia vauhdilla. No nyt voi taas huokaista helpotuksesta. Siis yök, yök, yök!!

Muuten täällä asiat suhtkoht mallillaan. Artun peppu paranee päivä päivältä ja Eetukin on alkanut syömään paremmin. =) Kennel-Rehulta haettu pennun naudanjauhis, naudan sydänjauhis ja raaka kalkkuna ovat tehneet tehtävänsä... ;) Toinen havainto tuli tehtyä myös siinä, että nykyisin joudun syöttämään isot pojat eri paikoissa. Artussa on tätä Ahne Ahmatin vikaa ja Eetu sitten taas on hidas nautiskelija. Nyt Artulla on muuteskin ollut ruokamäärä pienempi sairauksien takia, joten pikkasen taitaa vielä hiukoa syömisen jälkeen. Arttu sitten änkesi päänsä Eetun kupille ja Eetu kauniisti väisti, että ole hyvä vaan, en mä ois tarvinnutkaan... Siinä kohtaa Arttua nappasin villoista kiinni ja pois kupilta. Eetuhan on pitkän aikaa tehnyt sitä, että jättää ruokaansa. Jotenkin siis Arttu varmaan painostaa Eetua jättämään ruokaansa tulemalla haistelemaan tms. ja Eetu sitten varmaan aattelee (no ei nyt varmaan aattele, mutta joka tapauksessa...), että jätetään isolle veikalle sitten purtavaa. Mitään tappeluita ei ole ikinä ruuasta heillä ollut, mutta Artulla on sitten varmaan psykologisen painostamisen taito. ;)

Nykyisin Eetu saa syödä kaikessa rauhassa (siis tooosi hitaasti, Arttu söisi siinä ajassa 3 kertaa) ulkona tai sitten Arttu syö suihkussa. Kippa on tullut tyhjäksi, niin ehkä tämä poika alkaa joskus kasvamaankin taas... ;) Aika näyttää!