Niin se Artun jalka. Nyt näyttäisi siltä, että papan jalka olisi parempaan päin, mutta en ole varma onko lähipäivinä otettu taas takapakkia. Levossa olen yrittänyt herraa pitää parhaimpani mukaan. Soittelin eläinlääketieteelliseen radiologille Artun kuvista ja hän sanoi, että jos palataan asiaan elokuussa lomilta palattuaan. No, se sopii meille, kun ei tässä paljon muita vaihtoehtoja näytä olevan. Mitään kipulääkkeitä ei ole syöty, mutta hainrusto+vihersimpukka-uutetta sekä glukosamiinia olen syötellyt hänelle.

Tarvii tässä nyt seurailla, että mennäänkö Artun kanssa parempaan vai huonompaan suuntaan. Jos alkaa näyttämään pahemmalta, niin sitten tarvii kekata jotain ratkaisua (ei nyt sentään piikki ole vielä mielessä ;) ).

Eilen isipapan kanssa aitasimme alaosan pihastamme. Olipa Macholla ihmettelemistä, kun ei enää päässyt luikahtamaan pois pihaltamme. Hih hih! Nyt saa itsekin olla vähän levollisemmalla mielellä, kun ei tarvitse koko ajan käydä kurkkimassa, että löytyykö sintti etu- vai takapihalta!!! Sitten tässä saakin odotella, että mistä meitin pikku piru löytää aidan heikon kohdan. Tällä hetkellä niitä ei pitäisi olla, mutta toi pikkunen on ollut aika kekseliäs tyyppi tähän mennessä.

Synttäreitäkin tuli vietettyä viime lauantaina ja kavereitani tuli kylään juhlimaan. Pojat sitten pistivät hienon näytöksen pystyyn pihassamme kaikkien iloksi. Macho sai hepulin ja meitin isot pojat jahtasivat sitä ympäri pihaa. Silloinhan ei aitaa ollut vielä alas asti, niin Macho välillä luikahteli aidan toiselle puolelle (ja melkein näin omilla silmillä, kun koira teki nännännää-ilmeitä). Oli kyllä välillä aikamoista rytinää, kun Eetu juoksi katokseen ja pois, katokseen ja pois...

Nämä ovat taas niitä arkisia kultaisia muistoja... jotka olisi joskus hyvä ikuistaa!!! ;)

Leoleirikin lähenee ja tarkoituksena olisi raahautua lauantaina paikalle. Lähiaikoina on vain nukuttanut niin hurjasti, että ei sitä vaan millään jaksaisi herätä... Kai se pakko vaan on ja onneksi on viikko lomaa edessä perjantaista lähtien! =) Toivottavasti törmätään siellä!

Kesäterkuin Micaela