Eilinen päivä tuli vietettyä kaverini polttareissa. Kivaa oli! Kylvettiin, syötiin ja juotiin. Juhlakalulla oli myös mukava päivä ja kiitteli kaikkia järjestelyistä! Häihin pitäisikin mennä 9.6.

Mutta tähän voi peppu osioon... Artun huono onni jatkuu vaan. Nyt näyttäisi siltä, että Rimadyl alkaa puremaan, joka on hieno juttu, mutta nyt taitaa pojalla olla korvatulehdus päällä. Lisäksi huomasin, että Artun peppureiän alapuolelta on lähtenut karvoja pois pienen juovan verran. Karvaton kohta on todella punainen ja vuotaa pikkasen kudosnestettä. Ajelin vähän karvoja pois ja huomasin, että tämä punainen alue on myös levinnyt häntään. Putsasin paikat Betadinella ja pistin niihin Bacibactia (jauhetta). Joka tapauksessa edessä on taas ELL reissu. Epäilen, että tämä mystinen punoitus voisi johtua ehkä uintireissusta Kokemäenjokeen tai sitten on allergista. Ulostekin on ollut ripulimaista jonkin aikaa ja 5 päivää ollaan oltu riisisei, piimä + tehobakt-kuurilla. Toivottavasti ELL valaisee tätä asiaa.

Arttu ei nyt sitten varmaan tule koko vuotena näyttelyihin ja saa luvan parantua rauhassa. Arttu joutuu muutenki hetken aikaa olemaan sisällä. Ulkona, kun menee helposti (ilman valvontaa) hieromaan peppuaan maahan. Jonka se oli tänään tehnyt poissaollessani... Oli siinä kiva siivo ja kuivaaminen... Toivotaan nyt vaan, että peppu, jalka, vatsa ja korvat alkavat paranemaan... Säälittää itse koirankin puolesta niin paljon.

Mutta toivottavasti ensi kerralla palailen hyvien uutisten kanssa! =)