Lauantaina lähdimme aamupäivällä käymään poikien "mummolassa" eli äitylin ja isukin kotona. Mummolassa oli hoidossa siskoni lapset ja lähdimme koko konkkaronkan kanssa läheiseen leikkipuistoon ja edellisen kämppäni lähettyville. Leikkipuiston vieressä on "joutomaata", jossa koirat saivat leikkiä. Ulkona tuhtattiin melkein pari tuntia ja Machokin jaksoi koko ajan jotain touhuta ja jyrsiä.

Päivä päivältä paremmin vain menee kavereiden kanssa. Koirat tulevat aivan upeasti toistensa kanssa toimeen ja varsinkin Eetu tykkää tämän pikkuisen kanssa leikkiä. Nyt on alkanut joka iltaiseksi tavaksi se, että kun isot pojat tulivat sisälle, niin Macho alkaa vetää hirveetä rallia pitkin kämppää ja Eetu tulee perässä. Eetua on vaan niin hauska seurata, kun hän ei aina pysy vikkelän kaverin perässä. Milloin se luikahtaa sohvan/sängyn alle ja juokseeko se nyt keittiössä vai olkkarissa?? Hih, hih!

Macho liikku nyt jo hienosti vapaana sekä hihnassa. On ihmisiltä tullut kiinnostavia kommentteja ja ilmeitä, kun ovat nähneet meidän konkkaronkan. =)

Tässä kuvasatoa kotikonnuilta:

504356.jpg

Arttu, Macho ja keppi. =)

504357.jpg

Macho ja Eetu.

504358.jpg

Vauhdin hurmaa...

504359.jpg

Tässä tämä kokoero näkyy hyvin.

504360.jpg

Macho vääntää kakkaa... Hih hih!

504361.jpg

Ja lopuksi siskon iki-ihana poika Riku. =)