Arki on lähtenyt loistavasti sujumaan uuden pikku tulokkaamme kanssa! Pojat ovat ihan hyvin hyväksyneet uuden kaverin ja pientä suojeluviettiä löytyy jo nyt! Macho vielä vähän arastelee isoja kavereita, mutta hiljaa hyvää tulee... Macho ei ole vanhaa kotiaan kaipaillut. Ihan niinkuin olisi aina ollut kanssamme. Äippä on tosi tärkeä henkilö, jota tarvii seurata joka sekunti. Eli vapaana kulkeminen sujuu upeasti, mutta kiinniottamisessa on vielä tekemistä. Tänään ja eilen tutustuttiin hihnalenkkeilyn saloihin ja sekin on lähtenyt sujumaan kuin rasvattu! Ruoka maittaa todella hyvin, ehkä liiankin hyvin.

Vaikka alkuun vähän jännittikin tämä 2 ison ja 1 pienen symbioosi, niin vähitellen alkaa epäilykset hälvenemään. Tosi upealta vaikuttaa tämä alku! Harjaaminen ei ole vielä niin nautinnollista ja pöydällä seisomista ollaan jo vähän harjoiteltu myös. Hampaitakin pikku herra antaa katsoa kohtuullisen hyvin. Sisäsiisteys alkaa olemaan myös tosi hyvin hanskassa! Komioita pikku kakkoja on tullut väkrättyä ulos. Autolla matkustus ei enää näytä tuntuvan niin pahalta ja imurikaan ei ollut niin kamala. Eli kuten kirjoituksesta voi päätellä, niin täällä ollaan todella positiivisin mielin!  00020114.gif 

Macholle yritän väkrätä omaa kuvagalleriaa kun kerkiän. Päivät menevät niin vauhdikkaasti näissä uusissa tuulissa. Mutta lisää tekstiä yms. tulossa lähiaikoina!