Eilen menimme pitkästä aikaa morjestamaan Euraan Sharonia (Charonlord Du Plateau Bavarois) omistajineen. Oli Arttu taas onnensa kukkuloilla, kun niin viehkeätä naisseuraa sai ja oli Sharonilla komentamista meidän urhoissa. =o)

Kivaa oli ja paljon koirat leikkivätkin. Hassua oli se, että "isommat" eli Sharon ja Arttu leikkivät sitä omaa juttuaan... Tai oikeastaan Arttu leikki.. Eli loputonta riiausta, mutta onneksi Sharon on kunnon nainen ja osasi komentaa meitin ukkoa. Eetu sitten harmistuneena haukkui aivan älyttömästi heidän ympärillä. En ollut vain ikinä kuullut Eetun käyttäytyvän niin, joten olin pikkasen hämmästynyt. No, lopuksi otin Arttua hihnaan kiinni ja sai Eetukin leikkiä (semmosta normaalia leikkiä) Sharon kanssa. Mutta olihan Sharonissakin pientä Lady Dominan vikaa ja oli välillä aivan pakko tulla morjestamaan Arttua. Ja siitäkös Arttu aina riemastui! ;) 

Lopuksi menimme vielä sisälle istuskelemaan. Sharon tuli meidän naisten kanssa sisälle ja pojat jäivät pihalle. Sharoniin pääsinkin nyt tutustumaan oikein kunnolla ja lopuksi totesinkin, että hänessä on paljon samaa meitin Artun kanssa. Samanlainen hössöttäjä. Rapsuttaa sai niin paljon kuin halusi ja heti kun lopetti, niin iso tassu heilahti, että lisää, lisää!!! Ihana tapaus kyllä toi neitokainen ja silti osaa ottaa rauhallisesti. Oikein perinteinen leo! ;)

Tässä kuvia päivän touhuista:

366938.jpg

Tittidittittii... Ainakin vauhtia löytyy, kun katsoo Eetun peppua (oikealla). =o)

366939.jpg

366945.jpg

366946.jpg

366940.jpg

Haistelujono.

366941.jpg

Eetun ja Sharonin leikkihetki.

366935.jpg

Okei, tullaan!

366936.jpg

Kolme pientä elefanttia maaarssi näin... ;)

366942.jpg

Katso kengurun loikkaa...

366934.jpg

Sharon poseeraa kauniisti.

366932.jpg

Sharon seisoo.

366933.jpg

Kisun oudot päikkäripaikat.

366937.jpg

Meidän väsyneet ukot kotimatkalla.

Yllättäen oli pakkanen tehnyt tepposet autolleni (TAAS KERRAN) ja takaluukku oli jäätynyt kiinni. Eli penkit alas ja pojat takaoven kautta autoon... Ai, että kun talvi on kivaa... :(