Soitin tänään Kennelliittoon ja sieltä mukava täti infosi minua, että Eetun kyynäreet olivat 0/0!!! Kävimme viime viikon maanantaina kuvauksissa ja kyynäreet lähtivät hyvinä eteenpäin ja tulivat samana takaisinkin. Nyt sitten enää ne "isoimmat luut" jäljellä. Sitä katsellaan sitten loppuvuodesta tai ensi vuoden alusta. Nyt yritän liikuttaa Eetua mahdollisimman paljon ja varsinkin uittaa ennen talven lonkkakuvauksia. Lotraamassa olemme käyneet melkein joka päivä. Karvaa lähtee pojista vaan koko ajan pois. Sitkeetä tavaraa... Nyt sitten vain jussia ootellessa... =)

PS. Olipas tässä taas pari ongenkoukku-päivää. Selkäni oli jo jonkin aikaa ollut pikkasen jumissa ja sunnuntaina olimme uittamassa koiria äidin ja kummitytön kanssa. Noh, minä siellä vetreänä likkana kurkottelin lammesta keppejä ja siinä hötäkässä taisin saada kudosrevähdyksen... Oli selkä kyllä taas NIIN kipeä! Monta ärräpäätä kuului, kun sohvalta itseäni kampesin ylös (n. 2 min) ja sitten lähdin siitä kuin vanha mummeli köpöttämään eteenpäin ongenkoukku asennossa. Vauhtia oli varmaan 2 senttiä minuutissa.... Tai ainakin siltä tuntui! Kyllä sitä taas ajatteli, että kaikkea sitä sattuu ja jussikin edessä. Maanantai menikin sitten sairaslomalla töistä, mutta samana päivänä menin kiropraktikolle. Ihmeiden tekijä taitaa sekin ukko olla, kun olo parani 45 min käsittelyn jälkeen. Tänään sitten pääsinkin jo palaamaan töihin suhtkoht hyvässä kunnossa ja töistä menin vielä toiseen puolen tunnin käsittelyyn. Nyt alkaa olo olemaan lähes normaali ja saan asioitakin hoidettua.

Iso hatunnosto kuuluu taas kerran ihanalle äidilleni (poikien mummolle, alias "Alma-Tomulle", tiedän, että luet tämän taas jossain vaiheessa) koirien hoidosta ja avusta piha- ja kotitöistä! En tiedä miten tulisinkaan toimeen ilman sinua! Eli hyvää äitienpäivää näin etukäteen maailman parhaalle äipälle!!!   0002012D.gif

PPS. Eli jokaiselle selkäongelmaiselle vinkiksi: Etsikää hyvä kiropraktikko!!!! ;)