Eilen oli neljännet treenit. Ensi kerta onkin peruttu ohjaajan menojen vuoksi. Onneksi niin, koska se oli ainoa aika ensi viikolle joka sopi minulle, kun Macho menee trimmattavaksi. Eli Parkanon näyttely kutsuu 2.2., johon pommeja oli ilmoitettu 11 kpl. Treenit meni eilen ihan ok. Macholle tuli taas jossain vaiheessa ajatuskatkos päähän tai varmaan enemmänkin kyllästyminen, kun monien toistojen jälkeen sivulle-käsky olikin hepreaa. Hienosti herra silti jo seuraa. "Alkuaikojen" pomppiminen on alkanut jäämään ja hienosti pysähdytään liikkeestä perusasentoon! Oon tosi ylpee pikkusesta! Jättäminen on vielä hirveän hankalaa Macholle. 1-2 askeletta pystyy melkein ottamaan poispäin hänestä, kun jää istumaan. Maaten Macho menee näpsäkästi, mutta ei vielä oikein ymmärrä sen päälle, että maata pitäisi niin kauan ennenkuin äippä antaa vapaa-käskyn. No, pikkuhiljaa. Eilen harjoiteltiin myös vapaata noutoa ja pitämistä. Nouto onnasi ok, mutta pitäminen oli aika toivotonta. Suu on NIIN pieni. Luoksetulo on yhä edelleen iloista toimintaa. Siinä taisikin olla kaikki Machon kanssa eilen tehty.

Kingin kanssa oli myös perusasentoa, seuraamista, paikallaan istumista ja makaamista. Nämä luonasivat tosi hienosti! Mielenkiintoa noutoon löytyi vasta oikean lelun löytyessä. Patukka oli ihan ykkönen! Pitäminen oli kyllä aika surkeeta, mutta enpä vielä paljoa odotakaan. Minua ei itseä kyllä toi noudon opettaminen myöskään kiinnosta. Varmaan siksi, kun Artun kanssa tahittu sitä niin paljon, niin se on minullekin jo epämieluisaa. Plääh! Luoksetulo myös Kingillä hyvä ja oltiin myös ringissä, jossa pujottelua sekä kontaktin ottoa muiden pyöriessä ympärillä. Ei mitään ongelmia näissä! Tosi upeaa! =D

Katsotaan miten tässä ajan kanssa edistytään. Kyllä sitä on itse taas niin tyyty, kun voi oikeasti pyytää jotain näiltä nuorikoilta ja he vielä osaavatkin! Molemmat pitävät treenamisesta hurjasti, koska namit taitaa olla niin hyviä! Elikkäs nakkeja ja frolicceja. ;) Mutta lisää taas tulossa seuraavista treeneistä!