Tänään menimme Aminoffille silmäpeilaukseen poikien kanssa. Ekaksi laitettiin tipat silmiin ja pojat antoivat tehdä sen kiltisti. Sitten odottelimme hetken aikaa tippojen vaikutusta ennen peilaukseen menoa. Itselläni alkoi sydän jyskyttää jo 12 aikoihin ja peilaus oli klo 14. Kyllä nämä jutut ovat aina niin kamalia!!!

Ekaksi peilattiin Eetu ja se menikin ihan hienosti. Eetu antoi lääkärin katsoa silmiä nätisti ja rauhallisesti. Sitten oli vuorossa Arttu. Meillä oli pikkasen vaikeuksia saada herra istumaan lääkärin eteen ja siinä sai hieman voimaa käyttää... Artulla on ihme ell kammo. Vaikka ikinä ei oikeastaan ole mitään pahaa sattunut. No, saatin ne simmut sitten katottua ja sen jälkeen vein koirat autoon.

Tulos oli mieltä huojentava! Se ihana lause: Ei osoita HC-, PRA- tai RD-muutoksia! Poikien silmät olivat täysin terveet!!!  0002005C.gif Eli J1-lausunto tuli molemmille!  000200A2.gif Nyt voi taas jatkaa elämää hetken aikaa rauhassa ja sitten loppuvuodesta alkaa jännäämään Eetun kuvauksia.