Jeps, jeps... Eli huonoja uutisia tuli jouluksi. Eetun lonkat arvioitiin D/D, joten siihen loppui haave Eetun mahdollisesta jalostusurasta. :( Itseä harmittaa eniten se, että meitin herralla olisi ollut luonteensa puolesta niin paljon annettavaa... Mutta tämä on tätä ja jotenkin alkaa olemaan usko näihin leoihin loppu, kun huonoa tuuria näyttää tulevan koko ajan kohdalle... (Tai siis tarkoitan sitä, että leot ja minä emme ole näytettävästi hyvä yhdistelmä.) ELL sanoi, että Eetulle ei pitäisi lonkista olla mitään haittaa loppuelämän ajan, joka oli positiivista tietoa!

Katsotaan nyt mitä tauteja Macholla sitten todetaan, kun tässä kuussa saisi mennä terveystutkimuksiin... ;) 

Poikien kanssa on muuten mennyt ihan mukavasti. Sen puoleen ei onneksi valittamista. Ja nyt kun tuon sanoin, niin mitähän nyt sitten tapahtuu?!?

Eilen aloitimme Porin TVA ry:n koirakoulutuksissa käynnin. Kingi meni "eskariin" ja Macho "alakouluun". Yllättävän hyvin meni molempien kanssa. Mukavaksi yllätykseksi Terhi & Veeti ovat samassa ryhmässä Machon ja minun kanssa. Veetissäkin näyttää olevan kovaa tokokoiran alkua, kun oli eilisen parhaita suorittajia! Siitä se Terhi lähtee! Tsemppiä!

Machokin keskittyi yllättävän hyvin, onneksi on niin perso makkaralle. Macho myöskin huvitti muita tanssiesityksellään ja Kingi säesti esitystä itkuhuudollaan. (Kingi joutui olemaan seinässä kiinni Machon koulun ajan, autoon kun en uskalla jättää tunniksi tai voi olla hieno remontti tehtynä autossa sen jälkeen). Mutta ihan tyyty olen eiliseen ja kouluttajan taso oli tosi hyvä! Nyt kun olisi vaan itsellä aikaa harjoitella nuorimmaisten kanssa eri liikkeitä... Varsinkin Kingin sivulletuloa... :P (Ihan tässä saa silti itteään syyttää).

Mitäs kaikkea se vuosi 2007 sitten toikaan tullessaan? 2 uutta ihanaa perheenjäsentä. Varsinkin Machosta on ollut kiva huomata, kun nyt herra on pikkasen "aikuistunut", että kuinka valloittava rotu pommi voi olla! Macho on silti luonteeltaan pommiksi parhaimmasta päästä vaikka itse näin sanonkin. Äipän oma pikkumussukka, joka on aina valmiina lohduttamaan ja pusuttelemaan. Siis aivan ihana pikkumies! Kingi taasen aina iloisena ja häntä paukkuen menee paikasta toiseen. Ääntä löytyy miehestä, ehkä välillä vähän liikaakin. Meidän perheen todellinen vahtikoira. Ainoa, joka puolustaa meidän autoa ollessaan siellä. ;) Näyttelyrintamalla vuosi oli ihan ok, mutta eipä mitään erikoista siellä sattunut. Paras sijoitus Eetulla oli PU2 ja positiivista on ollut myöskin se, että Eetu toi kotiin vain vaaleanpunaisia ja punaisia nauhoja, okei ja yhden vaaleansinisenkin (VARA-SERT). ;) Ensi vuoden näyttelysuunnitelmat näyttävät siltä, että Macho tulee kiertämään eniten. Eetu jää nyt tauolle. Saa poika hankkia sitä massaa, jos sitä joskus tulee. Kingikin kasvaa kotona kaikessa rauhassa. Leojen kanssa voidaan ehkä pyörähtää lähinäyttelyissä jos siltä tuntuu. Artusta en tiiä mitä hänen kanssaan tehdään. Kotosalla silti herra näyttää mainiosti viihtyvän laumaa johtaen. =D Mutta ensi vuotta mielenkiinnolla odottaen. Katsotaan mitä se tuo tullessaan. 

Mutta lisää turinoita ja ehkä kuviakin (jos sitä lunta tännekin päin Suomea joskus saapuisi...) myöhemmin.

Terveiset kaikille lukijoille! Mukavaa uuden vuoden alkua kaikille! =D

PS. Kiitos myös kaikista lukuisista joulu/uusivuosi korteista joita sain sähköisesti sekä oikeina kortteina!