Lauantaiaamuna oli emännän tarkoitus herätä kuusi reikä reikä, mutta viikon työputki takana herätys venyi jostain kumman syystä 8.30 asti. Perille olimme Haapasaareessa 12 korvilla ja kerkesimme vielä seurailemaan Open Shown narttujen osuutta.

Todella mukava reissu oli kokonaisuudessaan!! Emännällä oli hurjan mukavaa ja koiratkin saivat telmiä sydämensä kyllyydestä! Pidimme "majaa" Virpin ja Tarjan mökissä ja seuranamme oli heidän lisäksi Artun veli Jaro loistavassa kesäleijonalookissaan sekä Enzo 19-viikkoinen miehen alku. Lauman yhteiselo sujui todella kitkattomasti ja mitään ongelmia ei ollut. Aikamoista menoa ja vilskettä saimmekin seurata ja Enzo pikkumiehessä energiaa riitti kuin pienessä kylässä. Itseä vähän jännitti miten Enzo ja Macho tulevat toimeen, kun toinen on vielä nuorempi, mutta Enzo käyttäytyi todella hienosti itseään paljon pienemmän kaverin kanssa! Kaikki muut tavarat muistuikin ottaa mukaan, paitsi yllättäen KAMERA! Joten tästä reissusta ei valitettavasti tullut yhtään kuvaa muistoksi. :(

Mukavaa oli taas tavata kaikkia tuttuja ja vaihdella kuulumisia. Eetu osallistui myös veneen hakuun, jonka rantaan tuonti ei oikein ottanut sujuakseen, kun siellä vedessä olisi ollut paljon kivempaa vain leikkiä sen dummyn kanssa. Eetu osallistui myös vuoden nopein leo kisaan uinnissa ja ajaksi tuli tasan 1 minuutti! Todella hienosti, mutta itseä harmitti, kun en saanut koiraan motivoitua enempää vauhtia, kun tiedän että suoritus ei ollut parhaimmasta päästä. Ylpeä sain kyllä olla, kun kohtuullisessa ajassa sain Eetun houkuteltua reilun 50 metrin päästä hyppäämään veneestä elämänsä ensimmäistä kertaa! Rahkeita pojalla kyllä olisi tohon VEPE:en, mutta kun täälläpäin harrastusmahdollisuudet ja oma aika hintsussa. Eetu kävi eilen kyllä niin monta kertaa vedessä läträämässä, että eivät taida omat sormet ja varpaat riittää. Virpi totesikin, että on aikamoinen vesipeto toi Eetu! ;)

Kokkosen Olli mittasi Eetun mittatikullaan ja sai tulokseksi 78 cm! Poika on siis hankkinut lähiaikoina vielä sentin lisää korkeutta. Erkkarin aikoihin huomasinkin, että Eetun selkälinja oli pikkasen kärsinyt, mutta tähän päivään mennessä onkin palautunut ennalleen, joten toi extrasentti taisi olla se syy...

Itse totesin, että olisi tarvinnut ottaa leirille mukaan kyltti kaulaan, jossa lukee: pomeranian, 6 kk ja todnäk. ei kasva enää... Kyllä eilen sai niin monelle selittää Machosta ja myöskin siitä miten tulee toimeen 2 leon kanssa. Huh huh! Mukavaa silti, että ihmiset ovat kiinnostuneita ja Macho sai taas monelta ihmiseltä hymyn ja naurunkin huulille. =)

Leiri oli järjestetty todella hyvin ja siitä kiitos asianomaisille!! Leiri alkaa näytettävästi nostaa enemmän suosiotaan, kun tuntui ainakin siltä, että paikalla oli todella paljon porukkaa. Tuli taas tutustuttua uusiin ihmisiin ja nähtyä paljon erilaisia ja todella upeita leoja! Ensi vuonna sitten uudestaan, jos vaan leiri järjestetään!!

Kotimatkamme starttasi yöllä puoli kolmen korvilla ja liikennettä oli viime vuoteen verrattuna pikkasen enemmän... Tampereen korvilla Poriin päin käännyttäessä alkoikin todella kiva hernerokkasumu! Kettukin taidettiin nähdä vastaantulevien kaistalla. Kotona olimme 4.15 yöllä todella väsyneiden koirien kanssa. Pehkuihin hyökättiin heti ja tänään on vieläkin otettu eilisen velkoja pois lepäilemällä.