Aamulla Baylionin porukka tuli hakemaan meitä kotiovelta asti. Kyydissä siis Jonna, Tapio ja Jörö-poika. Hyppäsimme Kingin kanssa autoon ja matka alkoi suunnistuksesta Hesan tielle. Jonnalla ei tainnut olla oikein aivot vielä heränneet, kun oikea ja vasen tuntuivat olevan vieraita käsitteitä... ;) Säkylästä poimeimme kyytin Mian ja matka jatkui kohti Turkua. Matka jäi taas ikimuistoisena mieleen Jörön hajupommilla. Pyykkipojat olisivat tulleet tarpeeseen... ;)

Turun Messukeskuksen parkkialue oli luistelukunnossa. Ihan järkyttävää oli kävellä oville. Halliin päästiin sisään ihan ok ja sitten vain kehän reunalle rupsuttelemaan Kingiä. Aika menikin niin vauhdikkaasti, että meikäläisellä tuli oikein kiire kehään. Kingi antoi tuomarin nätisti katsoa hampaansa ja kokeilla kroppaansa. Liikkuminen meni mukavasti ja totesin, että Kingi on ollut tähän mennessä meidän leoista mukavin esitettävä! Harmi vaan, että kehässä ei tarvinnut kauheasti viipyä, olisin voinut pyörähdellä kauemman aikaa siellä. Kehäsihteeri oli mielestäni tosi mölö tapaus ja typerää oli myöskin mielestäni se, että tuomari ei lainkaan perustellut meille kisaajille, että miksei jakanut KP:ta. Jos en olisi jo "kehäkettu", niin maku olisi ollut suoraan sanottuna aika paska suussa ensikertalaiseksi. Mutta tämä on tätä...

Ihanaa oli nähdä kaikkia tuttuja pitkästä aikaa! Taas tuli myös tutustuttua uusiin mukaviin ihmisiin. Luulipa yksi nainen minua jopa kasvattajaksi! Hih! Reissulla myöskin yllätyin siitä, että millainen mammanpoika meidän Kingi on. Näyttelystä lähtiessämme huiskasin Kingin Jonnalle vessassa käyntiä varten ja Jonna sanoi minulle, että jatkavat matkaansa ulos. Vessasta ulos tultuani matkaa oli todellakin jatkettu... Kaikki 10 metriä. =D Jonna siihen vaan tokaisi, että eipä tässä saatu mihinkään liikkua ja Kingi oli niin loistavan näköinen, kun odotti minua niin terhakkaana! =D Kotimatka meni mainiosti. Mian luona Jörö ja Kingi pääsivät tutustumaan Amiin ja Suloon (joka oli aitauksen toisella puolella). Kingi taas tuttuun tapaansa näytti kaikille, että hän on äijä. Eikä oikein digannut siitä, että Ami hyppäsi autoon tutustumaan, joten Amia tuli hänen mielestään vähän komentaa. Loppujen lopuksi Jörö ja Kingi leikkivät pitkin pihaa. Kiitokset mukavasta matkaseurasta Mialle! Sekä isot kiitokset Jonnalle porukoineen mukavasta kyydistä ja seurasta! =D

Nyt kun on tullut katseltua Kingin kuvia, niin vasta tajusin, että kuinka takakorkea heppu on tällä hetkellä. Kotona mittaustulos sitten osoitti, että säkän ja pepun välillä on 4 senttiä eroa.. ;) Pääkin Kingillä on kuin puikula tällä hetkellä, mutta mikä olisikaan hauskempaa kuin seurata kehittyvää koiraa?!

Tässä kuvasatoa näyttelystä ja pari vielä lisää myöhemmin tulossa. Kaunis kiitos kuvista menee "ajatustenlukija" Kaunosen Pipsalle! =D ;)

1243938.jpg

Seisoskelua... Pikkasen peppu korkeella... ;)

1243941.jpg

Leegojen tarkastus

1243940.jpg

1243933.jpg

Näin sitä kirmaillaan! =D