Macho osallistui tänään Raahen pentunäyttelyyn ollen siellä ROP-pentu! Macho lähti reissuun ystäväni Susannan kanssa. Susannan matkakumppaneina oli hänen pikkusiskonsa sekä kaverinsa Hanna Dumle-kultsikkapennun kera. Itse sain jäädä kotiin jännittämään tuloksia, jotka olivat aivan loistavat! Tällä hetkellä juuri odottelenkin lasta kotiin saapuvaksi palkintoineen ja arvosteluineen. Macho oli kuulemma käyttäynyt reissussa hienosti ja ongelmia ei ollut. Macho oli myös osallistunut Susannan pikkusiskon Pauliinan kanssa junnu handler kehään, mutta harmi etteivät olleet sijoittuneet.

Ryhmäkehässä Machon tahti oli loppunut lyhyeen, koska tuomari oli vain sijoitellut isompia koirapentuja sijoille. Esim. faaraokoiraa, akitaa jne... Tänään ei siis ollut pienten päivä. Itse olin vain niin tyytyväinen upeisiin uutisiin ja arvostelukin oli ollut todella hyvä ja sitä nyt tässä kirjallisena oottelenkin. Näyttely oli järjestetty maneesissa, joten olosuhteet eivät olleet maailman parhaimmat. Positiivisinta oli kuitenkin se, että Macho oli kuulemma esiintynyt hyvin kehässä vaikka vähän hajuhäiröitä olikin... (Macholla on viimeisen kuukauden aikana sisäistynyt millainen miehen tulee olla... ;) )

Macholla on siis kova reissu ollut tänään ja se tekeekin hänelle ihan hyvää välillä irroittautua mamman huomasta. Hauska nähdä onko Macho iloinen nähdessään meidät vai onko mykkäkoulu päällä... ;)

Sitten Kingistä... Nyt on alkanut vähän hahmottumaan herrassa erilaisia piirteitä, kuin noissa muissa pojissa samaisessa iässä. Kingi on aivan mahdoton hyppimään! Keittiön ovia päin, tuulikaapin ovea, takapihan ovea ja ihmisiä päin! En ole kyllä tommosta ikinä nähnyt! Toinen "hauska" piirre on hänen vahtimistaipumuksensa jo tossa iässä. Haukutaan kaikki epäilyttävä mitä varsinkin pimeässä näkyy (yleensä ei siis mitään missään). Yksikin ilta haukkui yhden naapuruston miehen, mutta silti meni rohkeasti katsomaan, että kukas tämä tyyppi on täällä tähän aikaan?! Kingi on kasvanut yhä edelleen tasaisesti ja jalkojen kanssa ei ainakaan ole vielä ollut mitään ongelmia. Kaikki on mennyt kyllä tosi hyvin!

Artun kanssa huomenna menemme leojen SM-tokoihin ja saapi nähdä, että meneekö meidän kiertopalkinto uudelle innokkaalle aloittelijalle. Mukavaa on vain saada leoja lisää myöskin harrastuspuolelle ja toivottavasti tulevaisuudessa niitä näkyisi vielä enemmän muuallakin kuin näyttelyissä! Eihän sitä aina tarvitse olla voitonnälkä silmissä vaan koiran kanssa yhdessä tekeminen. Itse tässä vain tällä hetkellä peukuttaa, että Artulla olisi huomenna hyvä päivä eikä unipäivä... Mutta se selviääkin sitten huomenna! =)

PS. Tämä asia näyttelyjupakaya on käyty ko. koiran omistajan kanssa läpi eli asia on loppuunkäsitelty!!!