Tosiaankin Arttu voi jo hyvin ja Eetussa on energiaa vaikka muille jakaa. Mistähän Eetulle saiskin leikkitoverin...?? Arttu ei ole ollut nyt leikkipäällä. Harmittaa vaan Eetun puolesta, kun energiaa riittäisi.

No eilen kun oli ystävänpäivä, niin totesin, että tarviihan sitä naisen kukkia saada. Nämä meidän talon ukot ovat vaan niin tylsiä, etteivät mulle semmosia hanki. Koko ajan niitä saisi vain passata! Ja rapsuttaakin joutuu vielä kaupan päälle!! Kipaisin kaverini äitin kukkakaupassa ja mukaani tarttui flamingonkukka (tai jotain sinnepäin). Tässä siitä pari kuvaa:

396146.jpg

Siinä se Flaminko on!

396147.jpg

Ja kukkaa vähän lähempää...

Sitten ihan yleisön pyynnöstä kuvia meitin uudesta sohvasta, jonka joulupukki toi. =o)

396144.jpg

396145.jpg

Kuten kuvista näkyy sohvalla on kokoa, kun en saa sitä yhteen kuvaan mahtumaan! Hih hih! Tai sitten toi olkkari on liian pieni... Taitaa olla siis toi jälkimmäinen.

Eilen oli myös tapahtunut jotain muutakin suurta... Siskoni ja hänen ukkonsa olivat täräyttäneet maistraatissa naimisiin! Se paljastui ravintola Amadossa kutsuillallisella. Eli meillä oli tälläiset pienimuotoist juhlat pippuripihvin (NAM!) ja kakkukahvin kera! On se nyt vaan niin outoa, kun siskon sukunimi on eri... ;)