Olipas huikea päivä eilen erkkarissa! Eetun kasvattaja Tiina esitti Eetun todella upeasti! Tiinaa on varmasti ERI:stä suuri kiittäminen!!! Itse, jos olisin ollut kehässä säheltämässä niin tulos olisi varmaan ollut huonompi. Upeaa kyllä katsella "ammattilaista" työssään! Tarviikin ensi vierailulla Tiinan luo pakottaa hänet opettamaan minua tuota koiran esittämistä.

Tuomari oli kysynyt Tiinalta, että saakos Eetun hampaita katsoa, kun näyttää vähän vihaiselta?!? Siis meidän Eetu?!? Vihaista se koira ei oo nähnykkää. Tiina siihen tokaisi, että tottakai saa, tämä koira on todella kiltti! Itse nyt en osaa sanoa millainen tuomari oli, kun en siellä kehässä käynyt kääntymässä. Todella tarkka oli hampaista. Kaikki legot piti olla ja hyvä purenta. Itseä vähän ihmetytti arvostelun lyhyys. Vain kolme riviä ja Eetuakin arvosteltiin TODELLA kauan. Varmaan yli 5 minuuttia. Kilpailuluokassa sijoitusta ei tullut, koska tuomari tykkäsi valmiimmista koirista. No, enpä sitä jää surkuttelemaan, koska taso oli todella kova! Varsinkin junnu ja nuorten luokassa (no tietysti niissä muissakin) oli todella upeita uroksia. Upeaa nyt seurata mitä näistä tulevista tähdistä kehkeytyy iän kanssa. Alku on monella todella lupaava. Tiinakin sanoi, ettei Eetu ole mikään helppo nakki näytettäväksi ja antoikin minulle pari vinkkiä mitä tulisi tehdä Eetua näyttäessä.

Erkkarin ihana puoli on myös se, että näkee siellä melkein kaikki tutut. Tulipa nähtyä pitkästä aikaa Piiaa, Teijaa, Hannaa, Saaraa, Anitaa, Tiinaa yms yms. Pääsinpä myös tapaamaan Hannan vanhemmat ja Mossen. Terveisiä vaan sinne Kokkolaan! Macho oli taas monelle nähtävyys ja Macho myös "kuului" useaan otteeseen näyttelyalueella. Poika kun on kova pillitämään äidin perään. Hyvä se on silti opetella välillä olemaan itsenäisesti. Kasvattaa vähän luonnetta. ;)

Kauniita koiria oli paikalla huru mycke ja veteraanit olivat todella upeassa kunnossa! Eetukin pääsi päivän lopuksi molskahtamaan jorpakkoon ja näyttelypaikalla moni ihmettelkin, että mikäs leo se siellä niin kauheesti läträä vedessä. Eetu taas esitti vauhdikkaita syöksyjään kepin perään. Macho tyytyi vain kastelemaan tassujaan rantavedessä. Reissu oli kyllä pitkä, raskas mutta myös todella antoisa. Aamulla startattiin 7.10 ja perillä oltiin 9 jälkeen... Eli jokainen voi siitä laskea mentiinkö nopeusrajoitusten mukaan. ;) Kotona oltiin sitten puol 8:n aikoihin illalla. Jostain kumman syystä tuli kurvattua Hesen kautta kotiin. Näyttelyn arvioitu aikataulu pääsi venahtamaan parilla tunnilla. Minäkin olin varustautunut siihen ajatukseen, että paikalla olisi ollut makkaranmyyntiä tms. Oishan sitä tietysti voinut hotellilta jotain saada, mutta ei sinne asti viitsinyt vaivautua. Tulipas siis näyttelypäivä pärjättyä yhden jogurtin, mini-tuplan ja limsan voimin. Ihme kyllä päänsärky ei iskenyt vaikka sitä odottelin. Taisi eilisen hääpäivän murkinat olla vielä tallella massussa. ;)

Ilma oli kyllä kuin morsian. Ei upeampaa paikkaa ja ilmaa voinut toivoa! Nurmikenttä, jonka vieressä paljon puita tekemässä varjoja ja jonkinsortin vesistö heti vieressä, joka toi mukavaa tuulenvirettä ja piti samalla pois ötökät. Toivonkin, että tulevatkin erkkarit palautettaisiin takaisin tähän hienoon paikkaan!

Kiitos vaan kaikille mukavasta päivästä ja onnea myöskin kaikille näyttelyssä olleille!!! =)

Kuvia  on tulossa lisää ja yritän pari videotakin ängetä sivuille (videot eivät kyllä liity erkkariin).

Tässä nyt näitä kuvia erkkarista. Eivät kyllä ole mitään ihmeellisiä...

657042.jpg

Kirmailua nuorten poikien kehässä.

657043.jpg

657049.jpg

Machojen yhteispotretti. Kuvassa siis Eetun isä Macho.

PS. Itselläni oli siis kohtuullisen rankka viikonloppu, kun lauantai meni kaverin häissä ja sunnuntai näyttelyssä. Eli unitunteja ei montaa päässyt tulemaan la-su välisenä yönä. Häät olivat todella hyvin järjestetyt ja seura oli mukavaa! Morsian oli todellakin yhtä kaunis kuin ilmakin! Häistä tulossa pari kuvaa myöhemmin. Morsiamen kaveri Hanna esitti häätilaisuudessa Almas - lapsi luonnon kappaleen. Oli kyllä karvat pystyyn (ja tipat silmään) nostattava esitys. Hannan ääni on kyllä upea! Merikarvialta tuli myös joku imitaattori/koomikko esittämään noin tunnin shown poliisin asussa. Tuli tarkastamaan huvilupaa. ;) Posket olivat kyllä aika hellät sen tunnin jälkeen. Aivan loistava show! Harmitti kyllä penteleesti lähteä häistä 12 maissa yöllä, kun bileet olivat parhaimmillaan, mutta minkäs teet?!