Lähdimme lauantaina Sipooseen Tiinaa morjestamaan koko "perheen" voimin. Oli todella mukavaa nähdä Eetun kasvattajaa pitkästä aikaa ja juttua taas riitti! Tarjoilut olivat taas parhaimmasta päästä ja seura myöskin! ;) Santra russeli innostui leikkimään Machon kanssa ja olivat he aika näky touhutessaan! Isot pojat saivatkin viettää aikaa aitauksessa suurimman osan aikaa ja välillä kävimme mukavilla metsälenkeillä. Löytyipä niitä keltavahveroitakin mukaan! =)

Sunnuntaina suuntasimme Machon kanssa Helsingin Kaivopuistoon kääpiökoirien erkkariin. Minä kun en ole paljoa ajellut Helsingin keskustassa varsinkaan yksinäni, niin oli välillä hikikarpalot otsalla. Perille löysimme suhtkoht kivuttomasti Tiinan puhelin opastuksella... ;) Todellakin, perille löysimme... Mutta parkkipaikoista ei tietoakaan! Joka paikka oli täynnä autoja eikä yhtään sopivaa koloa meille. Todella ahdasta rantatietä ajaessa alkoi jo hermotkin palamaan. Mielessä alkoi jo hiipumaan ajatus, että taitaa tämä näyttely jäädä täysin väliin, kun autoa ei sitten saanut mihinkään!! Käänsin nokan takaisinpäin Silja Linen terminaalia ja sieltä edestä löytyikin sitten paikka. Kävelymatkaa siitä Kaivariin oli 10-15 minsaa. Autoa ei saanut Olympia terminaalin edessä pitää kuin 2 tuntia vaikka maksullinen olikin. Joten pentukehän jälkeén jouduimme suunnistamaan heti takaisin pysäköintipaikalle, koska poliisin pikavoitto ei tuntunut kauhean mukavalta mielessä. Harmitti vain suuresti, kun jäi kehä näkemättä... Kaiken huipuksi siinä kiireessä unohdin hakea Macholle pokaalin... Se jäi nyt sitten, mutta minkäs teit?!

Anyway, Macho esiintyi kohtalaisen hyvin, mutta totesin, että kehäharjoitusta tarvitaan vielä ihan kiitettävästi. Macho antoi tuomarin koplata joka paikan ihan hyvin ja oli muutenkin ihan kiltti poika. Olimme ainoa urospentu paikalla ja vastustajina olivat 2 tyttöä. Toinen oli pikkupennuissa ja toinen näissä "normaaleissa" pennuissa. 7-9 kk ryhmän narttupentu voitti ROP-pentu tittelin ja me olimme VSP.  Jokainen pennuista sai KP:n. Olin todella tyytyväinen arvosteluumme ja muutenkin tyytyväinen tulokseemme. Odotuksia kun ei ollut yhtään. Ihmiset paikanpäällä olivat todella mukavia, mutta todellakin näyttelytoimikunnalle en kyllä hattua nostaisi! Mielestäni heidän tehtävänään olisi kuitenkin järjestää pysäköintipaikat, penkkejäkin olisi voinut olla alueella, kehät pieniä, vessoja vähän yms yms... Taitaa silti byrokratia pyöriä kovana näissä rattaissa ja näyttelypaikka ei tule varmaan muuttumaan...

Itse päätin, etten enää ikinä lähde ko. näyttelyyn, jollei joku minua sinne heitä ja tule hakemaan. Oli kyllä todella hermoja vievää se P-paikan hakeminen!!!

Muuten reissu meni tosi hyvin ja isot kiitokset Tiinalle majoituksesta!!

PS. Kuvia ei reissusta pahemmin tullut, kun kamera oli mukamas hukassa. Machon arvostelun voi lukea omalta sivultaan.