Tänään (tai oikeastaan eilen) olimme Tampereen näyttelyssä Eetun kanssa. Arttu jäi kotivahdiksi. Sisääntulo ja -ajo Pirkkahalliin meni aika hyvin verrattuna siellä olleeseen ruuhkaan. Halli joka oli meille varattu oli kyllä aivan naurettavan pieni! Tilaa ei ollut ja kehät olivat aivan peestä! Positiivista oli se, että iki-ihana Eetuni käyttäytyi niin mallikkaasti koko päivän, joten tästä lähtien taitaa Arttu-Auervaara jäädä kotiin aina... ;) Hermot eivät menneet kertaakaan ja kädetkään eivät olleet punaiset hihnan puristamisesta. Seuraavaa kertaa (Kankaanpää) innolla odottaessa!

Eetu sai taas kerran paljon ihailua ja kehuja kohdalleen. Tuli kyllä itselle niin hyvä mieli! Kotona vaan tuntuu siltä, että tuleeko tuosta honkkelista ikinä mitään?!? Kiitos vaan kaikille kauniista sanoista! Päivän paras kehu taisi olla, että se on paljon komeampi kuin isänsä! Mutta ehkä ei nyt sentään...  00020069.gif Kyllä isi-Macho on niiiin UPEA, että meille se on aina tervetullut asumaan. ;) Isi olikin tänään VAL ERI4. Upea juttu!

Junnukehän alussa huomasin, että tuomari oli iskenyt silmänsä Eetuun, kun se sitä niin tarkkaan katseli, joten arvasin hyvän päivän olevan tiedossa. JUN ERI4 sieltä tulikin 18 junnun joukosta! Olin TODELLA tyytyväinen tähän tulokseen vaikka kehäsihteeri oli meidät ekaksi laittamassa ykkösen paikalle. ;) Eetun arvostelun voi lukea sivuiltamme.

Upeita koiria siellä oli myös tänään paikan päällä. Junnukehän voittaja Lore (10 kk) oli kyllä aivan upea ilmestys! Kunnon möhkö! Jellonaaman pojat olivat kanssa isoja ja hyvin kasvaneita poitsuja! Artun Satu-kasvattajalla oli myös upea päivä. Paljon onnea Namupalaan sekä kaikille koiruuksien omistajille! =)

Kiitos vaan kaikille mukavasta päivästä ja onnea kaikille näyttelyssä olleille (sieltä selviytyminen oli uroteko) sekä kiitos kaikille onnitteluista!  00020114.gif 

Tässä vielä kuva eilisestä reissusta. Kiitokset kuvasta Haaviston Jonnalle! =)

472176.jpg