Eilen suuntasimme Eetun ja Machon sekä Susannan ja Pepin kanssa Turkkuseen päin. Susanna ja Peppi hyppäsivät pois kyydistä Ruissalossa, jossa järjestettiin Sennentoko ja sunnuntaina bernien erkkari vai sennenkoirien, tiedä sitä? Kiitokset vaan tytöille matkaseurasta! Sen jälkeen suuntasimme Paraisille (n. 10 km:n harha-ajon jälkeen). Paikkakin löytyi yllättävän kivuttomasti ja paikalla olikin jo tuttuja naamoja vaikka ajoissa oltiinkin. Näyttelyssä oli kyllä tosi mukava fiilis ja tuli juteltua myös hieman minulle tuntemattomienkin leo-omistajien kanssa. Kiitos vaan kaikille mukavasta juttuseurasta!

Ilma oli suhteellisen ok, mitä nyt välillä tihutteli vettä, mutta onneksi ei olla sokerista tehty. Eetu oli luokkansa nuorin ja se kyllä näkyi. Harmitti, ettei tuomari kysynyt koirien ikiä lainkaan. Olisi vähän voinut suhteuttaa. Paikalla olleet muut nuorten luokkalaiset olivat tosi tasaisia ja kauniita. Ei ihme, jos tuomari heitä paljon juoksuttikin ja pähkäili päätöstensä kanssa. Eetu sai ihan mukavan arvostelun silti. Upealiikkeinen sekä komea Capo sitten korjasikin luokkavoiton sekä VSP:n kotiinsa. Oli kyllä mahtavaa katseltavaa Capon liikkeet ja kiitos Mialle mukavasta juttuseurasta sekä Eetun kehuista! Tuli tosi hyvä mieli! Onnea myöskin Capolle perheineen! Ramos sijoittui hienosti luokkansa toiseksi ja vielä PU4! Kyllä Ramos seisoi niin kauniisti, että sain ihan vihreänä seurata sitä. Onnea siis Vipelle, Jukalle ja Ramokselle myös! Onnea myös kaikille muille näyttelyssä olleille! =)

Macho kasvatti taas fanclubiaan ja huvitti ihmisiä olemuksellaan. Hienoja tanssiesityksiä ja pusuja toisten koirien nokille. Hirveän reipas pikku poika hän kyllä on! Sain myöskin hyviä vinkkejä Eetun esittämiseen. Nyt tarttis vaan saada Eetulta pois ihme jännittely. Kun Eetua alkaa asettelemaan, niin se menee ihan jäykäksi. Siitä oikein näkee, että jaa, taas tätä! Eetu sai nyt jalostukseen tarvittavat meriitit kuntoon näyttelyjen saralla. 2 x NUO EH plakkarissa. Nyt enää puuttuukin ne tärkeimmät meinaan terveystulokset! Sitä katsellaan uudemman kerran syys- tai marraskuussa. Nyt on kummiskin kesä täynnä menoa ja meininkiä, että näillä 28 vrk:n varorajoilla ei päästä kuvauksiin. No, saapa poika kehittyä rauhassa. Parempi se niin on.

Paraisilta suunnistimme Turun torin lähettyville ja menimme morjestamaan hyvää kaveriani. Pojat pääsivät tutustumaan kadulla vähän Turun elämään, mutta äkkiä suuntasimmekin sisälle, kun emäntä löysi parkkipaikan... Sinä aikana, kun etsein paikkaa, niin Maikku seisoskeli poikien kanssa kadulla ja he saivatkin hurjasti ihailua osakseen! No, eivät varmaan olleet jokapäiväinen näky Turun keskustassa. Varsinkin kun koko on molemmilla ääripäästä. Macho vähän itkikin äipän perään. Raukkaparka varmaan luuli, että äiti hylkäsi hänet siihen kamalaan meluisaan paikkaan. Onnistuinpa muuten ajamaan Turussakin yksisuuntaista väärään suuntaan! Saisivat kyllä siellä satsata kielletty ajosuunta merkkeihin paremmin!!! No, onneksi ei ollut paniikkia. Mukavaa oli kylässä ja hyvää ruokaa saivat kaikki syödäkseen! Kiitosta vaan Maikku ja Mikko! Sitten matka jatkuikin kotiin ilman eksymisiä. ;)