Nappasin uuden pohjan Piristysruiskeen sivuilta. Tarvii sitä varmaan vielä pikkasen muoksata...

Paraisten näyttelyä tässä ootellaan, mutta taso taitaa olla tosi kova meidän luokassa, joten mitään suurta ei todellakaan ootella... Molemmilta isoilta pojilta lähtee paraikaa pohjavilla pois oikein kunnolla. Harjata saisi joka päivä, joten saa nähdä mitä Eetusta on pian jäljellä... Ihan hävettää mennä sen kojootin kanssa kehään. Eetulla on nyt meneillään nappula boikotti. Ainoastaan lihat/neut syödään kipasta, mutta nappulat saavat jäädä sinne roikkumaan. On se jätkä kyllä outo tapaus! Oikein ärsyttää. Arttu pääsi lihomaan antibioottikuurin aikana, kun sille tarvitsi antaa 2 x päivässä ruoka niiden takia. Vaikka yritin pitää määrät pieninä, niin se ei näyttänyt auttavan. On poika siis tullut äitiinsä (eli minuun)... Macho myös syö mahtavalla ruokahalulla edelleen. Aivan järkyttävä meteli alkaa aina, kun alan laittamaan ruokia. On se vaan niin nälkäinen. Kamerassakin olisi uusia kuvia, jotka tässä joskus tarttis laittaa sivuille.

Meillä oli eilen koirille omistettu päivä. Aamusti lähdimme äitini kanssa Massille lenkille poikien kanssa. Polulla näimme (elämäni ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen) kyykäärmeen!!! YÖK!!! Onneksi mitään vaaraa ei ollut vaikka Macho sen päältä hyppäsikin. Se vain kökötti siinä ja odotti, että jatkoimme matkaa. Äitini kanssa katsoimmekin jälkeemme, kun mieteimme, että oliko se kuollut, kun se ei liikkunut minnekään. Ohituksemme jälkeen n. 20 metrin päästä se lähti luikertelemaan... TUPLAYÖK!! Miksi tommosia elikoita tarvitsee olla!!! Tämä on ollut aika käärmerikas kevät muutenkin. Elämäni ensimmäisen (luonnossa esiintyvän, ei missään terraariossa) rantakäärmeen näin pari vuotta sitten siskoni mökin lähettyvillä ja taisinkin ajaa sen päälle. Hih! Nyt olen nähnyt 2 viikon sisään 2 käärmettä! Ranta ja kyyversion. Toivottavasti siinä tuli tämän vuoden käärmekiintiö täyteen! Yök, yök, yök...

Anyway. metsälenkin jälkeen matkamme jatkui koirarannalle Porin Karhuluotoon. Siellä meni toinen tunti, kun koirat kirmailivat vedessä ja rannalla. Kivaa näytti heillä olevan. Ja arvatkaas kenellä ei ollut taaskaan kameraa mukana. Olisi ollut kyllä upeat maisemat ja aurinkoinen ilma. No, maybe next time...

Macho tarttis viedä viimisille rokotuksille. Pojalla on tällä hetkellä painoa n. 1600 g. Lenkit ovat näytettävästi tehneet pikkuiseen tehtävänsä, kun leveyttäkin on pikkasen tullut. Taka-raajojen asennot alkavat näyttämään tosi hyviltä. Eikä ole pojassa tippaakaan ylimäärästä. Edellispäivänä herra nostikin ekaa kertaa jalkaansa! Päivää vajaa 4 kk ikä ja nyt jo nostellaan.. Huh huh! Pentuturkkia Macho alkaa tässä varmaan vähitellen vaihtamaan ja leegotkin alkavat varmaan pian tippumaan. Eilen kurkkasinkin suuhun, mutta aika rauhalliselta siellä vielä näytti. Macho ei oikein diggaa turkin hoitoa. Rintaa saisi kyllä harjata, mutta varsinkin peräpää kankut tms. ovat tosi inhottavia. Siellä nyt niitä takkujakin jonnin verran esiintyy ja niistä tarvii sitten vähän väliä vinkaistakin. Eli välillä se on aika toivotonta hommaa, kun pieni sätkii koko ajan. Kynsien leikkuu sujuu sitten taas aivan upeasti vrt. isot pojat. Koira haarojen väliin selälleen ja siihen se lamaantuu kiltisti. Ei kyllä pistä yhtään hanttiin eikä sätki. Tosi upea poika! =)

Artulla on pikkasen ollut vielä jalkavaivaa Rimadyl-kuurin loputtua, mutta seurailen vielä hetken tilannetta, kun lähipäivinä tuntuu taas olleen parempi. Peppu on nyt kunnossa aika pitkälti ja nyt odotetaan sinne vain karvojen kasvua. Mutta eipä täällä kummempia. Laittelen niitä kuvia, kun kerkeän.