Tänään menimme Eetun ja Machon kanssa Harjavallan näyttelyyn. Mukavaa oli se, että ajomatka kesti peräti 15 min. =) Mukavaa oli taas tavata pitkästä aikaa tuttuja. Pena saikin heti alkuun toimia meitin koiraparkkina. Kiitokset vaan avusta! =)

Tuomari oli mukava ja aikas tarkka rouvashenkilö. Leot eivät saaneet rähjätä ja kehässä tarvitsi käyttäytyä ammattimaisesti. No, ei me onneksi Eetun kanssa saatu mitään valituksia vaikka taas kerran oli aikamoinen spagettijalka. Tarvis kyllä alkaa tohon kehäseisomiseen panostamaan enemmän tai mennä johonkin handlauskurssille. Oon kyllä aika epätoivoinen tapaus tossa hommassa....

EH sieltä räpsähti, mutta luokassamme olikin jo pikkasen vanhempia kilpakumppaneita, joten eipä ihme, että sijoitus oli viimeinen eli NUK3. Itse nauhaan olin tyytyväinen, mutta arvostelu ei kyllä ollut mikään loistava. Tämä tuomari tykkäsi enemmän luetella vikoja kuin hyviä puolia. Arvostelun kirjoittajan käsiala ja enkun taito tuntuivat muutenkin olevan ala-asteen tasolla. Nauratti vain, kun jokaisella näyttelyn koiralla taisi olla vain yksi silmä (eye). Hih!

Muuten päivä meni käyttäytymisen puolesta ihan nappiin meen pojilla! Siihen saa aina olla tyytyväinen ja sydän saa pakahtua onnesta! <3 Teki vain mieli potkaista sitä yhtä tanskandoggia päähän, kun melkein meinasi Machon vetää aamupalaksi (vaikka Macho ei edes huomannut koko koiraa)... Macho sai taas ihailua osakseen, mutta kukas tommosta pikku murua voisi olla vastustamatta! ;) Moni ihmetteli Machon reippautta ja pelottomuutta. Kyllä saa emäntä olla tyyty, kun näin hienoja poikia omistaa!

Upeaa myös tässä päivässä oli Yvonnen ja Safiiran SERT, ROP ja RYP-4, Vallun ja Terhin VSP sekä tietysti Mian ja Sulon valioituminen!! Onnea vielä kerran koko köörille!! =)

Kuvia ei nyt taaskaan tästä reissusta ole, kun en ole niin taitava, että samaan aikaan koiraa esittäessäni ottaisin myös kuvaa...

PS. Eetukin aloitti tänään illalla ulkona hiekkakylvyt. Näyttävät Sulolle toimineen niin hyvin, joten parempi nyt vaihtaa mutakylvyt tähän. Ja ei oo äipälläkään niin paljon pestävää... ;)