Oltiin eilen Machotin (uusin lempinimi keksintöni... melkein kuin maskotti ;) ) kanssa eläinlääkärillä. 5 maitohammasta sanoi meille jäähyväiset. 4 kulmahammasta ja yksi todella piukassa ollut etuhammas. Nyt on siis Machon suussa leegot vaihtunut ja jäljellä on enää pysyvät! Samalla pikku mies sai 5 päivän kuurin Synoluxia pitkään vaivanneeseen ripuliin, joka ei edes mennyt Canikurilla ohi! Antibiootit purivat kyllä heti ja tänä aamuna nähtiinkin jo kiinteää kakkia. =)

Itseä vaan huvittaa, kun on tottunut noille isoille pojille syöttämään isoja tabletteja ja isoja määriä... Noh, nämä Machon tabletit olivat NIIN pienenpieniä ja nekin vielä tartti puolittaa! On ollut ihan hauskaa nähdä ja seurata tätä pikkukoiran hoitoa. Ihmisten reaktiot lenkillä ovat varsinkin kiinnostavia. Ekaksi kun huomaavat isot pojat niin naamat vääntyvät alaspäin ja Machon nähdessä palautuukin iloinen virne naamalle. Omalla tavallaan tekisi mieli huutaa perään, että molemmat ovat yhtä suloisia ja ihania! ;)

Nyt sitten jännätään, että asettuuko ne loput leegot nätisti suussa, kun muut hampaat ovat ainakin tulleet todella nätisti. =)