Lauantai aamusta suuntasimme Seinäjoelle. Ennen näyttelyalueelle menoa vein tavarani ja Eetun Hyllykallioon hotelli Fooninkiin huoneeseemme. Sitten lähdimme Machon kanssa Areenalle päin. Heti näkyi tuttuja kun sisälle päästiin ja oma kehäkin löytyi nopsaan. Saimme kohtalaisen hyvän paikan missä katsella kehien kulkua ja kehä oli tietysti aika plajonkin myöhässä. Onneksi vieressämme oli iso trimmauspöytä missä sain Machoa laitella. Macho käyttäytyi kehässä ihan mallikkaasti. Leikkimään olisi kyllä halunnut mennä monenkin kanssa. Macho on siitä vielä toistaiseksi ihana poika, ettei hänellä ole agressiivisia piirteitä ketään kohtaan. Kaikkien koirien kanssa voi Machon mielestä leikkiä! =D

Tuomarina oli ensikertalainen Hanna-Riina Aho ja hän käyttäytyi todella mukavasti koiria kohtaan. Machoa kun hän tuli pöydälle tsekkaamaan, niin Machohan lämäytti heti parit pikku pusut tuomarin nenuun. Siitä varmaan tuli näyttelyarvostelussa ihastuttava luonne-maininta. ;) Kyllä pommin esittäminen on jotenkin NIIN paljon helpompaa kuin leon. Ei siinä tarvitse paljoa muuta kuin seistä tai kävellä ja pidellä hihnaa. Macho kuiteskin etsii itselleen näyttelyasennon tai noh.. se seisoo melkein aina näyttelyasennossa. Terhakka poika! Arvostelu oli todella hyvä mikä saatiin. Ainoa asia joka jäi vähän kismittämään oli se syy miksi saimme EH:n. Tuomari sanoi, että turkin kehittymättömyyden vuoksi saa EH:n. Oikeastaan Machollahan on ihan hyvä turkki, ehkä pohjavillaa saisi tulla vielä lisää, mutta kaikki ajan kanssa! Turkin kuntoon vaikutti myös pitkälti se, että olin pessyt Machon ennen näyttelyä, niin turkki oli ihan lintassa. No tästäkin oppi sen verran, että mahdollisimman kakkaisen turkin kanssa sitten näytelmiin... Tyytyväisiä olemme silti, kun EH lämähti ekalla kerralla hyvän arvostelun kera! Ottaen huomioon, että samaisella viikolla Macho siirtyi junnuluokkaan... Kaksi muuta junnuluokan urosta saivat ERI:n.

Hotellihuoneessa olikin sitten tunnelmaa... Ojalan Marianne oli huonekaverinani ja hänellä mukanaa rotikka Alma ja heelerit Lady ja Mr. Bean. Eli yhdessä (ei onneksi niinkään pienessä) huoneessa 2 ihmistä ja 5 koiraa... Mutta hienosti sopu sijaa antoi ja koirat olivat ihan kiltisti. Lady aloittikin aikaisin aamusta FIN MVA-arvolla, ollen myös ROP. Marianne oli siis yhtä hymyä viikonlopun! Kello 16 aikaan poikkesimme Pohjanmaan leojen treffeillä Seinäjoen keskustassa kauppunkikävelyllä. Mukavaa oli tutusta uusiin kasvoihin ja koiriin! Kaupunkikävelykin meni hienosti ja olin oikein yllättynyt Eetun rauhallisuudesta. Ei miestä paljoa kaupungin suhinat ihmetyttäneet ottaen huomioon, että Eetun kanssa on käyty Porin keskustassa n. 2-3 kertaa. Tapaaminen oli mukava piriste päivälle! Kiitos vaan, että saimme tulla!

Hotellille palattuamme oli aika nähdä yksi julkkiskin... 69 Eyes oli esiintymässä Seinäjoella ja Jussi 69 siinä vilahti. Toisenkin kerran näin ko. herran hotellin aulassa. Jussi vähän katseli varmaan koirieni perään... Kokoeroa kuiteskin pojilta löytyy huomattavasti.

Yö meni suhteellisen kivuttomasti, mutta alkuyöstä koirat olivat vielä vähän vahtilevottomia. Kun jossain joku krapsahti, niin yksi sanoi ekaksi vuh, toinen vuh vuh ja kolmas vuuvuuvuh! Siinä sitten hyssyteltiin Mariannen kanssa kilpaa. Onneksi isot koirat eivät olleet yhtä haukkuherkkiä.

Sunnuntai aamusta kävimme koirien kanssa ulkoilemassa ja suuntasimme Mariannen kanssa aamupalalle, joka oli todella hyvä! Sitten Eetu autoon ja Areenalle! Eetu oli näyttelyssä kuin enkelin mieli. Kyllä oli mukava päivä viettää noin helpon koiran kanssa! Eetu on kyllä niin ihana. Söimme sitten kehän jälkeen vähän mansikkapehmistä yhdessä ja Eetu sai tietenkin muitakin koiraherkkuja kiltistä käyttäytymisestä. Eetun kanssa meni kehässäkin ihan hienosti! Pitkästä aikaa antoi asetella itseään aika kiitettävästi ja tuloksena olikin NUO ERI2! Tyytyväisiä oltiin ja komiankokoinen ruusukekin saatiin ERI:stä. Oli sentään jotain kotiin viemistä. ;) Mukavaa oli taas tavata tuttuja pitkästä aikaa ja Eetukin sai monelta kehuja siitä, että on kehittynyt jo miehisempään suuntaan.

1003776.jpg

Kiitokset kuvasta Haaviston Jonnalle! Oli pakko vähän muokata, kun emäntä ei ollut edustavimmillaan... ;)

Kotimatkalle lähdettiin leokehän jälkeen ja liikenne oli ihan kohtuullista. Lähemmäs klo 16 saavuimme kotiin ja vastassa olivatkin mummon hoidokit Arttu ja Kingi. Olivat pojat niin iloisia kun reissaajat saapuivat kotiin! =D Univelkaa kyllä jäi kontolle. Tarvitsee katsoa, jos ensi viikonloppuna saisi velkoja tasattua. Viikolla kun siihen ei pysty. Tänään sitten tulee taas Helena hieromaan isoja poikia. Eetukin saa siis mukavan hieronnan viikonlopun aiheuttaman stressin vastapainoksi. =D