Tänään meillä kävi toisen kerran koirahieroja aukaisemassa Arttu ja Eetu herrojen jumittuneita paikkoja. Olen ollut todella tyytyväinen, että mieleeni pulpahti ajatus hierottaa koiria, koska se näyttää tehneen heille hirveästi hyvää! Artulta on löytynyt pahoja jumipaikkoja ja Artulla onkin edessä pitkä hierontajakso, että saadaan kaikki paikat auki. Tietysti erinäiset venähdykset ovat tehneet hallaa lihaksistolle ja siitä syystä paikat ovat jumiutuneet. Hirveän hienosti pojat ekalla kerralla suhtautuivat hierontaan. Pää nousee vain silloin ylös, kun löytyy kipeä paikka, mutta muuten ollaan nätisti ja rauhallisesti. Eetusta varsinkin on nähnyt, että nauttii täysin sieluin touhusta! Ekalla kerralla varsinkin nautinnon aiheuttama kaasumyrkytys todisti sen... ;) Oli siinä hierojalla tekemistä, kun niissä hajuissa touhusi. Hih hih! Hierojana meillä on käynyt Helena Mäkinen, joka on pk-puolta harrastanut kauan ja tällä hetkellä hänellä on 2 urosrotikkaa. Nuorempi Oiva on 4 kk ja hän pääsikin tänään hieronnan ajaksi leikkimään Kingin kanssa pihalle. Hieronnan lopuksi olimme koko sakki takapihalla. Arttu söi luuta maassa ja Macho pomppi hänen peppunsa päällä ja Kingi & Oiva olivat Artun peräpäässä nahistelemassa. Helena myönsi, että on pikkasen kade, kun Arttu ei välitä yhtään moisista kakaroista ja vielä luu suussa! Olen itsekin saanut huomata Kingin tulon jälkeen Artun MAHTAVAT johtajan taidot! Ei oikeesti parempaa pomoa näille nulikoille voisi toivoa (itseni lisäksi... ;) )!!! Suosittelen kyllä koirahierontaa jokaisen kokeilemaan! Itse ainakin olen ollut todella tyytyväinen ja jokainen kerta olen oppinut paljon uutta koirista, lihashuollosta yms yms. Hinnoista, jos puhutaan niin 2 koiran käsittely maksaa 45 € yhteensä ja sessioon menee yli 2 tuntia. Helena alkuun myös katsoi koirien liikkeet etupihallamme ja näki siinä ongelmakohtia mitä pojilla on. Eetulla on ns. perusjäykkyyttä, josta on näyttelyissäkin mainittu ja katsotaan nyt onko poika Seinäjoella sitten pikkasen vapaampi liikkeissään. Eetun etupään asentokin on pikkasen parantunut, koska sieltä on alkanut lihakset aukeamaan, niin poika saa (olemattoman) rintansa paremmin auki. Kirjoittelen vielä lisää tästä touhusta jälkikäteen.

Tässä vielä kuva Pauliinasta ja Machosta Raahen pentunäyttelyssä. Pauliinahan esitti Machoa siellä junnu handlerissa. Laitan enemmän kuvia ko. reissusta Machon omaan kuvagalleriaan, kun kerkeen.

937213.jpg

Siis voiko loistavampaa kuvaa olla??? (Älkää silti kysykö mitä kuvassa tapahtuu, en ole itsekään tietoinen...) Mietein jo, että tämähän ois aivan Seiska päivää tavaraa... Hih hih! Kiitokset kuvista Hanna Pohjantalolle!!! =)