Tänään meninmme Kingin kanssa Porin Citymarketin mätsäriin. Kingi käyttäytyi taas niin upeasti! Ihan on unelma liikkua tämän kaverin kanssa näyttelyssä. Kingi ei vedä mihinkään vaan seuraa nätisti missä mamma menee ja odottaa ennemminkin toisten koirien ottavan häneen kontaktia. Sitten, kun häneen otetaan kontaktia, niin tutustuu uuteen kaveriin hyvin rauhallisesti eikä mitenkään päällekäyvästi! Kingi esiintyi taas kerran tosi hienosti kehässä ja kun tuomarikin tuli häntä tsekkaamaan hampaita yms. niin ei oikein edes huomannutkaan, että häneen koskettiin, kun samaanaikaan syötin Kingille namia. Todella avoin ja kiltti luonne siis. Seisominenkin sujuu jo hienosti ikään nähden ja Kingi hakee myös itse aika hyvin jo näyttelyasentoa. Liikkuminen hihnassa menee aivan upeasti! Tössötetään vaan mamman perässä ja eikä pistetä yhtään hanttiin. Pääkin vielä pysyy ylhäällä eikä viistä maata. Ihan hauska nähdä mimmoinen kehäkettu herrasta kehkeytyy ajan kanssa tai sitten tämä on jotain pentuajan hämäystä... ;)

Kingi esiintyi sen verran mallikkaasti, että kiri sinisten pentujen (isot ja pienet pennut olivat siis erikseen) voittoon!!! Oli kyllä todella positiivinen yllätys! BIS-kehissä ei sitten enää pärjätty. 8 koiraa oli kehässä ja 4 sijoitettiin... Itseä kyllä harmitti vähän Kingin puolesta, kun pikku poika niin urheasti jaksoi loppuun saakka! Palkinnot eivät olleet kyllä häävit. Ei poksuja ei ruusukkeita. Jotain pikkusälää vaan millä ei meillä loppujen lopuksi tehdä mitään... :( Harmittaa vaan, kun tämä oli jo Kingin toinen mätsäri missä sijoittui eikä kummastakaan ole mitään muistoa... Tai noh, en viittis ottaa kuvaa Kingistä ja Royal Canin kassista (ei siis mikään kummonen kassi, jotain muovipaperiseosta oleva kauppakassi).

Mutta upeaa oli joka tapauksessa, että pikkumies ylsi hienolle sijoitukselle! Täällä on kyllä todella ylpeä mamma kirjoittelemassa päivän kuulumisista! =D