TASSUTTELE MUSEOIDEN YÖNÄ ILTALENKILLE MUSEOON JA PAINATA KOIRASI TASSUNJÄLKI!

Satakunnan Museo

Pori

 

 blanco.gif

La 19.05.2007  klo 18:00 - 20:30

Tule painamaan koirasi tassunjälki savilaattaan. Laatan saa omakseen kun se on kuivunut ja poltettu. Yheistyössä savenvalaja Tiina Rannan/Savisiiven kanssa.

Paikka ja osoite: Satakunnan Museo, Hallituskatu 11

Lisätietoja:
Savilaatan hinta on 2€. Laatan voi hakea 25.5.alkaen museon lipunmyynnistä. Kaikkien tassunjälkensä jättäneiden kesken arvotaan Musti ja Mirri -eläintarvikeliikkeen sponsoroimia koiraherkkuja ja -tarvikkeita.

Tämmöinen ilmoitus osui silmääni ja eikös sinne mentiin!! Arvonta ei tainnut osua kohdallemme, kun mitään ei ole kuulunut... Paikalla oli todella paljon kaikennäköisiä hännänheiluttajia, mutta silti pojat käyttäytyivät mallikkaasti. Saatiinkin paljon ihailuja ja kikatuksia kohdallemme... Mistähän mahtoi johtua...  00020073.gif Lopuksi kävimme myös kiertämässä museossa järjestetyn koira-aiheisen näyttelyn. Oli siellä ihan kiinnostaviakin tavaroita. Esim. koirilla käytettyjä susipantoja, joissa piikit pystyssä. (Sitä varten, ettei susi pysty puremaan kaulaan.) Itsekseni vain mietein, etteivät ne koirat ole paljoa toistensa kanssa varmaan leikkineet ja miten ne mahtoivat nukkua tuommoinen hökötys kaulassa?! Muuten museon näyttely oli vähän mitäänsanomaton. Olisin kyllä kaivannut sinne jotain enemmän.

Sain tällä viikolla vasta haettua poikien tassunjäljet ja tässä sitten miltä ne näytti...

657158.jpg