Tänään menimme Machon ja  Kingin kanssa Hyvän mielen match show:n Ulvilan Ravanin maneesiin. Ihailuja saatiin paljon molempien osalta ja moni totesikin, että onpas Kingi rauhallinen. (No, ehkä poika alkoi olemaan jo puoliunessa.) Onneksi tapasin siellä Riston, jolla on Namupalan Paso Doble "Max" ja sain hänet taivuteltua esittämään Kingiä kehässä silloin, kun en itse pystynyt. Ensiksi menimme Machon kanssa kehään yksittäisarvosteluun ja parinamme oli suloinen tanskandogin pentu. Tuomari taisi aika paljon katsoa koiran esiintymistä, joten Macho sai punaisen nauhan. Hetken päästä menimme Kingin kanssa ja sain itse yllättyä tosi positiivisesti! Meidän 3 kk vanha jäpikkä esiintyi niin hienosti!!! =) =)

Seisominen luonasi jo hienosti makupalalla välillä houkutellen ja liikkumaankin lähti upeasti eikä pistänyt yhtään hanttiin! No, liikkuminen taisi silti pääosin olla enemmän laukkaa... ;) Muistan vain, kun Artun kanssa oltiin joskus samanikäisenä mätsärissä, niin poika päätti tuossa tilanteessa alkaa imitoimaan kivirekeä... ;) Kingin parina oli perunkarvatonkoira, mutta Kingi esiintyi paremmin saaden punaisen nauhan! Olin kyllä pakahtua ylpeydestä! =) Harvemmin sitä on tottunut mätsissä saamaan molemmille punaisen! Sitten tulikin taas pieni ongelma, kun molemmata saivat punaisen... Risto taas hommiin ja esittämään Kingiä. Saimme kuitenkin seisoa vierekkäin, joten sain samalla tsempattua Kingiä, joka oli miltei nukahtamassa pystyyn. Tuomari seisottikin meitä tosi tosi kauan (Ristokin kommentoi, ettei ole ikinä Maxin kanssa joutunut näin kauaa seisottamaan.. ;) ). Tuomari vain tuskaili, että kun valinta on niin vaikea. Sitten hän tuli valitsemaan jatkoon pääseviä ja molemmat pojat pääsivät jatkoon (8 koiraa valittiin). Sitten taas seisottiin pitkä tovi ja tuomari alkoi tekemään päätöksiä Kingin ollessa punaisten pentujen 2.!!! Palkinnoksi saimme pyyhkeen ja koiran kuivaruokaa. Pyttyjä/ruusukkeita ei jaettu, joka minua pikkasen harmitti, kun olisi ollut niin kiva muisto ekasta näyttelydebyytistä! =( Macho ei tällä kertaa sijoittunut, mutta eipä se harmittanut! Oli niin hieno yllätys, että hän valitsi Kingin! Itse esitin sen takia Machoa, koska hän tarvitsee pikkasen enemmän näyttelytreeniä. Ristokin tokaisi, että kyllä Kingi jo hienosti esiintyy ikäisekseen! Kiitos vaan kauniista sanoista ja avusta Kingin esittämisestä hänelle! =)

Tosiaankin Kingi sai paljon kehuja käyttäytymisen ja rakenteen puolesta ja positiivista oli huomata, että oli kerrankin tuomari, joka oikein tutki Kingin rakenteen läpi. Kyllä tässä oikein innolla odottaa oikeita näyttelyitä, että miten niissä sitten käy. Pojat käyttäyivät tosi hienosti koiria ja ihmisiä kohtaan. Ei tarvinnut kyllä hävetä! Seuraavia koitoksia ootellessa!

PS. Pentuja oli yhteensä n. 35-40 kpl!