Vähän on tullut vietettyä hiljaiseloa nettimaailmassa, mutta se on johtunut täysin kiireestä/laiskuudesta. Uusia kuviakin tarttis laittaa, mutta... Jospa jouluna ois aikaa... ;) Lunta ei ole täällä ollut niin paljoa päiväsaikaan (siis valoisaan aikaan), etten ole koiristakaan saanut otettua mitään jouluaiheista kuvaa. Sisälläkään en välittäisi kuvaa heistä ottaa. :(

Mutta jotain "kommelluksia" on sentään sattunut. Viime sunnuntai-aamuna päästin Machon takapihalle hoitelemaan aamuasioitaan. Satuinkin sitten kurkkaamaan ulos, että jaahas, siellä se Macho kakkaa vääntää. Sitten vähän zoomasin tarkemmin siihen, että mitä ihmettä sieltä peräpäästä tulee?!? Jotain beigenväristä ja pitkää... Hmmm.. Ulos vain tarkemmin katsomaan ja mitäs minä löysinkään!! Kokonainen kortsu tuli herran pepusta ulos! Itse siinä kohtaa hyvin tyytyväisenä, että ei ollut jäänyt suolistoon pyörimään, onneksi niissä on liukasteet. ;) Toimittajan huomiona sen verran, että kyseinen kumi ei ollut meidän taloudesta!! Ihan oikeesti! Eli kaikkea ne ihmiset luontoon heittävät. Itseä vaan ihmetyttää, että miten niistäkin lenkkipaikoista edes tommosia löytyy?? Lähiaikoina olemme käyneet ainoastaan Järvikylän mettässä, jossa ei oikein ketään liiku (paitsi siellä on se yksi hirvenkyttäyspaikka, jossa on aika paljon roskia maassa... Jos siellä on hirvimettäläisillä alkanut lempi loiskumaan? ;) ) tai sitten toisena mahdollisuutena Massin Maja, missä en ole ikinä pahemmin mitään roskia nähnyt... No mysteeriksi jäi mistä tämä kumipahanen oli Machon suolistoon eksynyt.

Nyt sitten ollaan kavereiden kanssa naureskeltu asialle. Olikohan siellä siemenet sisuksissa vai ei? Onneksi Macho on poika, niin ei ainakaan voi paksuksi tulla! Olikohan se kumi maulla vai ilman... Ja kaiken huipuksi se ajatus, että olisimme tästä vaivasta menneet ELL ja siellä olisi ELL tuonut näytille, että tämmönen löytyi! Olisi siinä voinut emäntä olla tooosi punasena... Siinä sitten selittää, että ei oo mun... ;)

Auto se taas tykkää reistailla. Jonkun aikaa sitten siitä korjattiin pyyhkijä, kun se oli jostain kumman syystä irronnut ja nyt sitten eilen sainkin kunnon "jenkkiauton" alle, kun pakoputki alkoi reistailemaan. On meinaa meteli aikamoinen... Perjantaina pitäis saada se korjaukseen ja iltapäivällä lähteä suuntaamaan Sipooseen Tiinan luo koko lauman kanssa.... Voi voi!  

Kummityttöni Iiris oli viime lauantaina meillä ensimmäistä kertaa yökylässä, kun vanhemmat olivat pikkujouluissa. Hienosti meni pikkuneidin kanssa alkuporujen jälkeen. Hyvin reippaan neidin kanssa kävimme Massilla lenkillä ja koirien kanssa meni hienosti. Iiriksen lemppari on tietenkin pienoinen Macho-poika. Sitä oli niin kiva silitellä ja varsinkin kun herra oli autossa aina Iiriksen sylissä. ;) Oli mukavaa huomata, että pojat osaavat hienosti käyttäytyä 4-vuotiaan kanssa!

Tämmöstä täällä...