Eilen lähdimme Terhin ja Eetun kanssa Vantaan näyttelyyn. Ajokeli oli todella kurja ja vettä tulikin tasaisesti koko matkan. Onneksi seura oli todella mahtavaa, niin reissu meni joutuisasti! Paikan päällä vesisade vain jatkui, mutta onneksi sitä ei tullut esterin peestä... Eetu saikin ootella autossa suurimman osan ajasta ja hain hänet vähän ennen kehän alkua. Tuomari oli onneksi kohtuullisen nopea, mutta mielestäni aika tyly. Koppelo ukko. Tyytyväisiä olimme tulokseemme eli Eetu NUO ERI NUK2. Arvostelu löytyykin sivuiltamme. Oli mukavaa nähdä tuttuja ja tutustua vähän tuntemattomampiikin taas kerran. Itse en kyllä ollut parhaalla tuulella sateen ja nälän yms yms vuoksi. Eli jos joku musta sai vähän tylyn vaikutelman, niin se en ollut normaali minä. ;) Sade näyttelyissä on kyllä todella mölöä. Ei tee mieli liikkua senttiäkään ja koko ajan saa varjella koiraa pyyhkeen alla. Hymyn haku omille huulille oli kyllä kovan takana.

Kotimatkalla pysähdyttiin ABC Masuunilla syömässä. Metsästäjänleike eksyi lautaselleni ja hyvää oli! Sitten kotimatka taas jatkui yhä edelleen mahtavassa, mutta aika unisessa seurassa... ;) Terhi lupasikin, ettei enää minun kyytiini tule... Hih hih! Olihan se ihan virkistävää ajella pitkästä aikaa vierestä kiljujan kanssa. =) Itsellä ei kyllä ollut uniongelmia.

Kotiin saavuttuamme hain Kingi kinkulan hoidosta ja oli minulla iso ikävä vaavia ollutkin! Sitten teimme koirien kanssa lenkin ja emäntä pääsi kotiin vähän syöpöttelemään lisää ja sitten olikin aika mennä pehkuihin särkevien jalkojen kanssa. 6 tunnin ajo ja 3 tunnin seisoskelu sateessa oli tehnyt niihin veronsa. Tänä aamuna onkin jalkapohjan lihakset vaihteeksi tulehtuneet eikä olo ole mainioin... :(

Mutta kai se tästä... Kiitos kaikille mukavasta näyttelyseurasta ja onnea kaikille aika "erinomaisesta" päivästä! ;)

PS. Kuvia en ottanut, kun kosteus oli pikkasen liian suuri... ;)