Olipas taas eilen päivä...! Aamusti ihmettelin, että miksi jääkaapin pakastinlokero valuu vettä! Muutenkin kylskaappi tuntuu hirveen lämpimältä. Aamutohinoiden kiireessä mulla ei ollut aikaa tutkia enempää asiaa vaan tarvitsi rientää töihin.

Töiden jälkeen lähdettiin Artun kanssa kauheeta haipakkaa eläinlääkäriin Kankaanpään Ellalle Porin Eläinlääkäripalveluun. Tämä yritys aloitti 2 kk sitten, mutta ELL oli jo ennestään tuttu. Artulla on ollut semmosta vaivaa, että pitkän makuun jälkeen, kun nousee ylös, niin kävely on ollut vaivalloista. ELL tutki Artun jalat läpikotaisin  venytteli ja tunnusteli. Ei mitään näkyvää vaivaa. Sitten törkättiin piikkiä kankkuun ja Arttu unten maille. Artulta kuvattiin vasen etujalka, selkä ja niska. Eli yhteensä tuli 9 kuvaa. Jalka oli ihan ok. Selässä näkyi pieniä luutumia (spondyloosia), mutta ei sen enempää mitä nyt tuon ikäisellä yleensä on. Loppujen lopuksi ELL määräsi Artulle 10 päivän Rimadyl-kuurin jalkaan. Ontuminen näkyi hyvin nukutuksen jälkeen. Arttu lähti pöpperöisessä olotilassa lönkyttämään ovelle päin ja siinä ELL totesi, että ihan selvästi ontuminen näkyy. Lääkekuuriin loputtua ilmoittelen tohtorille miten kävi ja jatkossa voisi miettiä koirahierontaa. Itselle tuli helpottunut olo, kun ei ainakaan näillä näkymin ole mitään vakavampaa tiedossa! Koko reissussa tuhraantui 1½ tuntia. Sinä aikana lenkittelin muita perheenjäseniä. Palvelu oli todella mukavaa! Eli suosittelen lähistöllä asuville tätä paikkaa! Hintaa koko reissulle tuli 148 €. Onneksi on vakuutus... ;)

Matka jatkui kotiinpäin ja siinä tuli tutut soitettua läpi ja infottua Artun tilanne. Kotona hössötys jatkui koirien kanssa ja varmaan siinä 19 aikaa pääsin istahtaa sohvalle. Yhtäkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta iskostui päähäni: JÄÄKAAPPI!! Syöksyin suoraa päätä kurkkaamaan tilannetta ja tuomio oli tyly! Kylskaappi oli sanonut sopimuksensa irti... :( Kylmäkalleja käteen ja kamoja kylmälaukkuun. Isi toi meille autoon tarkoitetun jääkaapin, joka nyt on siinä ensi hätään. Tänään pitäisi tulla "uusi" (mummon vanha, mutta hyvä) jääkaappi kotiin helpottamaan tilannetta. Saa sitten ajan kanssa etsiä uutta jääkaappia. Yllättävän paljon on muuten tavaraa tommosessa jää/viileäkaappi yhdistelmässä... Eetu saikin illalla oikein gourmee aterian. =) Jostain kumman syystä...

Tämmöistä täällä tällä kertaa...