Tänään oli Leojen SM-toko Ulvilassa ja kisaamassa oli 2 leoa eli meitin Arttu avoimessa luokassa sekä Sonja ja Hewi alokas luokassa. Itseltäni jäi Sonjan ja Hewin esitys näkemättä, koska meidän vuoromme alkoi heitä myöhempään, joten en viitsinyt raahautua paikalle aikasempaan... Ja tietty Arttua ei voi viedä mielellään kauhean ajoissa kisapaikalle, koska oman vuoron tullessa hän on jo ihan tsippi.

No siitä meidän suorituksesta... Vaikka tulos vaikuttaakin siltä, että kaikki ei mennyt oikein nappiin, niin olin silti todella tyytyväinen! Arttu oli kerrankin hereillä ja puhkui intoa! En ole pitkään aikaan nähnyt niin hyvää seuraamista Artulta kisoissa. (Lähiaikoina se on ollut perässä laahustamista.) Pysyi melkein koko ajan vierellä hienossa kontaktissa ja lopussa tuli pieni jättö, joka tiputti arvosanaa 1:llä eli 9 tuli! No kaikennäköisiä mokia siellä tapahtui Artulla, mutta itse haluan keskittyä kisan antoisimpaan tapahtumaan! Eli noutoon! ME SAIMME SIITÄ ELÄMÄMME ENSIMMÄISET PISTEET!!! 5 pojoa! Arttu lähti hakemaan sitä aika verkkaisesti, mutta otti sen kuitenkin suuhunsa ja toi sen lähes eteeni (itsellä oli monttu jo niin ammona siinä kohtaa). Siinä sitten suhisin ihan shokissa jotain sivulle tulosta (olin niin häkeltynyt) ja Arttu vielä lähti tulemaan sivulle kapula yhä edelleen suussa. Käännöstä tehdessä minun vierelleni kapula lensikin sitten jo suusta, mutta tämä oli paras noutomme ikinä!!! JIPPII!!! Olin muutenkin tosi tyyty Artun vireystilaan, harmi vain, että kaikki ei mennyt ihan nappiin. Tämä antoi silti hyvää pontta lähteä vielä viimeisiin kisoihin parin viikon päästä ja katsotaan miten siellä käy. Eli tulos oli AVO3. Tässä se siis taas nähdään.. Ei se voitto vaan se suoritus... ;)

ISOT ONNITTELUT SONJALLE JA HEWILLE SM-TOKO tittelistä sekä TK1:stä!!! =D

Mekin saimme silti hienon palkinnon 2.sijasta. Nätti lasinen pokaali ja ruusuke. Yritän ottaa kuvan herra Artusta niiden kanssa sekä Machosta yritän ottaa myös hienot palkintokuvat myöhemmin... =D

Nyt niitä kuvia... Isot kiitokset Eila Honkaselle näistä hauskoista kuvista! =D

929388.jpg

TÄSSÄ SE ON!!! Todistettava nouto!!! ;) Ylpeä emäntä ja tuomarillakin hymy huulilla.

929391.jpg

Varmaankin liikkeestä seisominen...

929397.jpg

Hieno poika!!! Ja melkein kaataa emännän...

929400.jpg

Kyllä leokin taitaa seuraamisessa kontaktin... ;)

929401.jpg

2. sija leojen SM-tokossa! =D